free page hit counter
18.3 C
Αθήνα
20 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Επιστροφή σε δυνατούς ρυθμούς ο Ιάλυσος

Σε κανονικούς ρυθμούς προετοιμασίας επέστρεψαν την Δευτέρα οι ποδοσφαιριστές του ΓΑΣ Ιάλυσος έπειτα από το ρεπό που τους έδωσε την Κυριακή ο Αλέξανδρος Αλεξιάδης για να ξεκουραστούν και να… γεμίσουν τις μπαταρίες τους.

Η προπόνηση διεξήχθη το μεσημέρι στο «Οικονομίδειο» με τον νεαρό τεχνικό και τους συνεργάτες του, μετά από το απαραίτητο ζέσταμα, να δίνουν εντολή στους ποδοσφαιριστές τους να εκτελέσουν, αγωνιστικά παιχνίδια με την μπάλα, ασκήσεις φυσικής κατάστασης και τακτικής.
Το ευχάριστο για τον Αλέξανδρο Αλεξιάδη είναι ότι δεν έχουν προκύψει προβλήματα σε ποδοσφαιριστές του και όλοι συμμετέχουν κανονικά στις προπονήσεις, δίνοντας τον καλύτερο εαυτό τους.
Σήμερα το πρόγραμμα της προετοιμασίας των «τοξοβόλων» περιλαμβάνει διπλή προπόνηση.
Το πρωί θα γίνουν ασκήσεις ενδυνάμωσης στο γυμναστήριο και το μεσημέρι οι ποδοσφαιριστές θα προπονηθούν στο «Οικονομίδειο» με το βάρος να πέφτει σε ασκήσεις τακτικής και σε αγωνιστικά παιχνίδια με την μπάλα.
Να σημειώσουμε ότι κάθε Τρίτη, Πέμπτη και Παρασκευή ο Αλέξανδρος Αλεξιάδης έχει αποφασίσει να γίνονται διπλές προπονήσεις.
Το Σάββατο ο ΓΑΣ Ιάλυσος θα δώσει φιλικό παιχνίδι με αντίπαλο τον Φοίβο στο γήπεδο Κρεμαστής, με την ώρα έναρξης της αναμέτρησης να αποφασίζεται από τις δύο ομάδες μέσα στα επόμενα 24ωρα.
Ανοικτό το ενδεχόμενο μετεγγραφής
Ο ΓΑΣ Ιάλυσος έχει κινηθεί εντυπωσιακά στο μετεγγραφικό παζάρι, ενισχύοντας σημαντικά το έμψυχο δυναμικό του, ενόψει του νέου πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας.
Μπορεί η διοίκηση και ο Αλέξανδρος Αλεξιάδης να θεωρούν ότι η ομάδα είναι πλήρης σε όλες τις γραμμές, ωστόσο, οι πληροφορίες της «δσπορ» αναφέρουν ότι παραμένει ανοικτό το ενδεχόμενο της περαιτέρω ενίσχυσης του έμψυχου δυναμικού.
Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι «τοξοβόλοι», πάντα σε συνεργασία με τον νεαρό τεχνικό, κοιτάζουν διακριτικά την αγορά, έτσι ώστε αν εντοπίσουν κάποια καλή περίπτωση ποδοσφαιριστή να κινηθούν για την απόκτησή του.

Related posts

Έφυγε ο Πέτρος Μίχος και ήρθε ο Καβακάς στον Αστέρα Αμαλιάδας!

Abola Team 2

Επιστροφή Τσάτσου στην Καλαμάτα!

Abola Team 2

Χωρίς Σκάρο στο Μοσχάτο ο Διαγόρας

Abola Team 2