free page hit counter
20.8 C
Αθήνα
19 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Ισόπαλο το Λεωνίδιο στο πρώτο φιλικό με την Κ20 της ΑΕΚ

Στις προπαιδες του Πάρνωνα στο δημοτικό γήπεδο της αρκαδικής κωμόπολης του Λεωνιδίου θα συνεχίσει η ομαδα του ΑΣ Λεωνιδίου να κάνει την προετοιμασία της για το ταξίδι της στην Γ.Εθνική.

Φιλοξενούμενη όπως αναφέρει η Βασιλική Νικολάκου στις υπέροχες εγκαταστάσεις της φέτος η Κ20 ενώ θα ακολουθήσει και η Κ17 της ΑΕΚ.

 

Πρώτη φιλική αναμέτρηση το περασμένο Σάββατο.Χωρίς ιδιαίτερες πρωτοβουλίες η ομάδα του Λεωνίδιου αλλα με πολυ καλη εμφάνιση στην άμυνα. Όπως μας ανάφερε ο αργηχός της ομάδας Σοφοκλής Γιαννούσης “Πήραμε όλοι χρόνο συμμετοχής. Ανταπεξηλθαμε καλά σε αυτά που μας ζήτησε ο προπονητής.Στόχος της ομάδας είναι να αποκτήσουμε έμπειριες εμείς οι ντόπιοι..Χωρίς να είναι αυτοσκοπός η παραμονή”.

 

ΑΣ Λ εωνιδίου : Γιαννούσης Κ., Κύριος Π.,Λάτσης Γρ.,Μπακάλης Ανδ., Γιαννούσης Σ., Χιώτης Τρ.,Βρετάκης Ν., Λάτσης Γ., Τσεμπελής Μ., Δολιανίτης Γ., Κατσικαδάς Χρ., Παύλου Ι., Λάπας Γ., Ντούσιας , Καττης; Μ., Σαρρής ΘεόδωροςΜπαιρακτάρης, Ερι Ναναι., Καραγκούνης Ν., Σπυρόπουλος Λ., Χείλαρης Μ.

 

ΑΕΚ Κ20 : Γκίνης,(70′ Τσαούσης), Βασιλόπουλος (45΄Σταμούλης) Μπούσης, Κολιμ΄τσης, Τσιβελέκιδης (45′ Μπογκτάνι), Στυλιανόπουλος (60′ Ρούσσος), Κόφι, Μπότος (45′ Σαρδέλης) Χριστόπουλος, Σπληλιώτης, Μωραιτάκης.

 

Related posts

Αστέρας Βάρης: Ετοιμάζεται για την τελευταία μάχη…

Abola Team

Χαλαρά ο Αστέρας Αμαλιάδας του Σούλη Παπαδόπουλου 3-0 το Λεωνίδιο

Abola Team 2

Καλαμάτα από τα παλιά, 2-1 τον Αστέρα Βλαχιώτη!

Abola Team 2