free page hit counter
22.9 C
Αθήνα
28 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Α' ΠΕΙΡΑΙΑ

Mε πολλά όνειρα η «πρώτη» του Ηφαίστου

Με υψηλές βλέψεις και πολλές φιλοδοξίες ξεκίνησε η ομάδα της Νίκαιας την προετουμασία της για την νέα σεζόν υπό τις οδηγίες του Μπάμπη Σκλάβου (φωτό).

 

Με ακλόνητη την πίστη και με την διάθεση για επιτυχίες να …ξεχειλίζει, ο Ήφαιστος έκανε εκκίνηση στην νέα ποδοσφαιρική σεζόν με την πρώτη προπόνηση για την νέα αγωνιστική περίοδο, η οποία διεξήχθη στο «Σ. Μελισσουργός» το απόγευμα της Τρίτης. 

Η δίψα για επιτυχίες, αλλά και  η όρεξη για σκληρή δουλειά ήταν διάχυτη από το πρώτο κιόλας «ραντεβού» τεχνικής ηγεσίας και ποδοσφαιριστών για την νέα σεζόν 

Το παρών έδωσε σύσσωμη η διοίκηση των «ερυθροκίτρινων» με προεξέχοντα τον Πρόεδρο Γιώργο Μαλαδάκη. Με τον νέο τεχνικό Μπάμπη Σκλάβο να ανακοινώνει στους ποδοσφαιριστές το πλήρες πρόγραμμα, που θα ακολουθηθεί σε αυτό το πρώτο «κομμάτι» του βασικού σταδίου της προετοιμασίας. 

Στην καθιερωμένη του ομιλία προς τους ποδοσφαιριστές ο Μπάμπης Σκλάβος οριοθέτησε στους παίκτες του υψηλούς στόχους για την ερχόμενη σεζόν, μα πάνω απ’ όλα φρόντισε να καταστήσει σαφές ότι αυτό που προέχει, είναι η πειθαρχία, η συναδελφική αλληλεγγύη, αλλά και η ανάγκη η ομάδα να εμφανιστεί ενωμένη σαν μία γροθιά καθ’ όλη τη διάρκεια της νέας αγωνιστικής περιόδου, ώστε να εκπληρώσει τις βλέψεις της. 

Λίγα λεπτά αργότερα ακολούθησε η πρώτη προπόνηση της νέας σεζόν, με τους παίκτες να επιδεικνυουν ιδιαίτερο ζήλο και διάθεση, ενώ έγιναν κι αρκετές ασκήσεις με μπάλα. 

 

Σκλάβος: «Να μείνουμε ταπεινοί» 

Ο τεχνικός καθοδηγητής του Ηφαίστου Μπάμπης Σκλάβος στις πρώτες του δηλώσεις για την νέα σεζόν μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου υπήρξε σαφής: 

«Αυτό που προέχει για εμάς, είναι να  δημουργήσουμε μία δυνατή ομάδα, η οποία θα έχει τις βλέψεις να σταθεί με αξιώσεις. Η διοίκηση εκπλήρωσε στο έπακρο τις εισηγήσεις μου και δημιούργησε ένα πολύ αξιόμαχο σύνολο, το οποίο καλούμαι να το διαχειριστώ όπως πρέπει, ώστε η ομάδα να εμφανιστεί έτοιμη με την έναρξη των υπχορεώσεών της.

Το κυριότερο, είναι να είμαστε μονιασμένοι και να έχουμε υγεία. Με σκληρή δουλειά, οργάνωση μπορούμε να πετύχουμε. Θα πρέπει όμως, να μείνουμε ταπεινοί και να δουλέψουμε, ώστε να μπορέσουμε να εκπληρώσουμε τους υψηλούς μας στόχους»

 

 

   

Related posts

Πως δέχθηκαν οι φίλοι της ΑΕ Μοσχάτου την παραμονή του νεαρού άσου Μάριου Φιαμέγκου-Νέο αγώνα .εδωσαν οι γονείς με τους προπονητές των ακαδημιών (ΦΩΤΟ)

Abola Team 3

Φωτογραφήθηκαν με το Κύπελλο-με την Κούπα όλα τα παιδιά από την ακαδημία του ΑΟ Καραβά

Abola Team 3

Πάταγο με Στούπη η ΑΕ Μοσχάτου-Επιτυχημένη η τελετή λήξης των ακαδημιών του συλλόγου (ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ)

Abola Team 3