free page hit counter
24.7 C
Αθήνα
24 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΑΝΑ

Με στόχο τον πρωταθλητισμό προετοιμάζεται στο Καρπενήσι ο Παλληνιακός

Με στόχο τον πρωταθλητισμό προετοιμάζεται στο Καρπενήσι ο Παλληνιακός.

Όλοι οι παίκτες δείχνουν τρομερή διάθεση.

Μια αρκετά οργανωμένη ομάδα για τα δεδομένα της κατηγορίας της κάνει προετοιμασία στο Καρπενήσι, έχοντας ανοίξει πρόσφατα νέα σελίδα στην ιστορία της. Ο λόγος για τον Παλληνιακό, ο οποίος από τις 7 έως τις 13 Αυγούστου επέλεξε το Avaris, κάνοντας προπονήσεις στις εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου. Στόχος του είναι να φτάσει στην κατάκτηση του πρωταθλήματος της ΕΠΣΑΝΑ και να ανέλθει στην Γ΄ Εθνική.

Οι «κιτρινόμαυροι» έχουν στο φετινό τους δυναμικό ονόματα εγνωσμένης αξίας, όπως οι: Χρυσάφης, Μουστογιάννης, Κολοτούρος και Σάμιος. Θα δώσουν το πρώτο τους φιλικό την Κυριακή 13/8 πριν την αναχώρηση απέναντι στον ΑΠΟΚ.

Στην τεχνική ηγεσία βρίσκεται ο Βαγγέλης Χαντές, ενώ το «αφεντικό» της ομάδας ακούει στο όνομα Γιάννης Στασινόπουλος. Οι δυο τους, καθώς και αρκετοί ποδοσφαιριστές και μέλη του τεχνικού τιμ βρισκόταν προηγουμένως στην κυπελλούχο της ΕΠΣΑΝΑ Ατλαντίδα, η οποία αποτελεί την «θερμοκοιτίδα» του Παλληνιακού.

Η προετοιμασία άρχισε την Τρίτη 1 Αυγούστου στο γήπεδο της Παλλήνης. Πρόεδρος είναι ο Γιάννης Καμπουρίδης.

Ο Α.Ο. Παλληνιακός, ο οποίος διατηρεί και πολύ καλές ακαδημίες έχει ιδρυθεί το 1939 από τον Νίκο Αναστασίου και τον Μάριο Κωνσταντινίδη, αποτελώντας μια από τις πιο ιστορικές ομάδες της Ανατολικής Αττικής και φιλοδοξεί να βρεθεί για πρώτη φορά σε Εθνική κατηγορία. Χρώματα του είναι το κίτρινο και το μαύρο. Αγωνίζεται στο Δημοτικό Στάδιο Παλλήνης «Γεώργιος Δέδες». Μάλιστα διαθέτει ένα εξαιρετικά ενημερωμένο site, το οποίο μπορείτε να επισκεφτείτε, κλικάροντας στον ακόλουθο σύνδεσμο: http://www.palliniakosfc.gr/

Πέρυσι στο Avaris είχε διαμείνει ο Αήττητος Σπάτων ως ομάδα της Α΄ ΕΠΣΑΝΑ. Κατέκτησε τον τίτλο και την άνοδο στην Γ΄ Εθνική, με τον Παλληνιακό να φιλοδοξεί να πετύχει κάτι ανάλογο.

Η ομάδα της Παλλήνης κατέφτασε στην πρωτεύουσα της Ευρυτανίας  περίπου στις 12:30 της Δευτέρας(7/8). Την αποστολή αποτελούν οι εξής ποδοσφαιριστές: Αρκούδας, Κούνας, Παππάς, Φυλακτός, Μπίτιλης, Σάμιος, Γκαμάλ, Κετσετζόγλου, Πούλιος, Μαλάι, Κούσης, Πανόπουλος, Κουβέλης, Καλιαμπάκας, Χαλκιάς, Μουστογιάννης, Ανδρίκος, Χρυσάφης, Νικηφοράκης, Κυριόπουλος, Βλάχος, Βιταλιώτης, Τσιτοφώτος, Αλεξίου, Καρακώστας, Γεωργουδάκης και Κολοτούρος. Τα υπόλοιπα μέλη της αποστολής είναι οι: Φώσκολος, Χαντές, Θωμάς, Παπαμιχαήλ, Λαζαρίδης, Μαγγίνας, Γαλάνης και Γρίτσιας. Το απόγευμα στις 6 έγινε η πρώτη προπόνηση επί Ευρυτανικού εδάφους

 

 

Related posts

Τον ταλαντούχο Αλέξανδρο Πολυμενάκο απέκτησε το Κορωπί

Abola Team 3

Διπλή Ενίσχυση Για Παλλαυρεωτικός

Abola Team 2

Με κορυφαίο τον γκολκίπερ Κατσάνο ο Νικολακάκης 3-1 τον Θησέα Νέας Μάκρης

Abola Team 3