free page hit counter
20.8 C
Αθήνα
25 Απριλίου, 2024
Abola.gr
A' ΑΘΗΝΩΝ

Με βλέψεις για την άνοδο προετοιμάζεται η Δόξα Βύρωνα (ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ του Abola.gr)

Με βλέψεις για την άνοδο παρότι έχουν γίνει πολλές μεταγραφές στην ομάδα και παρότι στην ουσία πρόκειται για μια καινούργια ομάδα, έχει ξεκινήσει και συνεχίζει την προετοιμασία της η ιστορική Δόξα Βύρωνα.

Αυτή την φιλόδοξη προοπτική κατέγραψαν το Abola.gr και η κάμερα του Abola.gr με τον Ρένο Γιαμπουρά κατά την παρουσία τους στην προπόνηση της ομάδας την Τρίτη 8/8 στο γήπεδο της Εργάνης παρόντος και του προέδρου του συλλόγου Γιάνη Μελά.

Όλοι οι παίκτες εκτελούσαν με μεγάλη όρεξη τις εντολές του επιτυχημένου τεχνικού Τάκη Χριστόπουλου αλλά και τις ασκήσεις του γυμναστή της ομάδας Γιάννη Χατζηπέτρου παρόντος του φυσικοθεραπευτή της ομάδας Μπάμπη Κανά.

Ο τεχνικόε της Δόξας Βύρωνος Τάκης Χριστόπουλος μιλώντας στο Abola.gr και στην κάμερα του Abola.gr τόνισε ότι πρώτος στόχος είναι να δημιουργηθεί και πάλι ένας κορμός πάνω στον οποίο θα στηριχθεί η προσπάθεια της ομάδας για την άνοδο.

Ο έμπειρος παίκτης και νέο απόκτημα της Δόξας Βύρωνα Παναγιώτης Ατματζίδης μιλώντας στο Abola.gr και στην κάμερα του Abola.gr εξέφρασε την αισιοδοξία ότι η ομάδα θα βρεθεί σε τροχιά ανόδου.

Το νέο επίσης απόκτημα της Δόξας Βύρωνα Χρήστος Μιχαήλ μιλώντας στο Abola.gr και στην κάμερα του Abola.gr εκτίμησε ότι έχουν γίνει οι κατάλληλες κινήσεις που θα δώσουν στην ομάδα την δυνατότητα να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο.

Τέλος, ο άσος της Δόξας Βύρωνα Οδυσσέας Παπαχειμώνας μιλώντας στο Abola.gr και στο Abola.gr εξέφρασε την ικανοποίησή του για την επιστροφή του στην ομάδα και τόνισε ότι λειτουργεί σε επαγγελματικά πρότυπα.

Δείτε ολόκληρες τις δηλώσεις των Τάκη Χριστόπουλου, Παναγιώτη Ατματζίδη, Χρήστου Μιχαήλ και Οδυσσέα Παπαχειμώνα στην στήλη του Abola.gr ON CAMERA.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Related posts

ΑΟ Περιστερίου-ΓΣ Αργυρούπολης 1-1

Abola Team 3

Ανανέωσαν οι δίδυμοι Αλέξανδρος και Παναγιώτης Καζάκος στον Χολαργό μετά τον Χάλο

Abola Team 3

Ανανέωσαν Γκόλιας και Καρβούνης στην Νέα Ιωνία

Abola Team 3