free page hit counter
21.3 C
Αθήνα
23 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β' ΑΘΗΝΩΝ

Ψαρρός: «Να γίνουμε ανταγωνιστικοί»

Το στίγμα του για την νέα αγωνισιτκή σεζόν έδωσε ο τεχνικός της Λαύρας Αργυρούπολης Αργύρης Ψαρρός.

 

Με πολλά χαμόγελα και τον δείκτη αυτοπεποίθησης στα ύψη ξεκίνησε το απόγευμα της Δευτέρας η Λαύρα Αργυρούπολης την θερινή της προετοιμασία για την νέα σεζόν με την πρώτη συγκέντρωση των ποδοσφαιριστών για την νέα απαιτητική σεζόν.

Ο τεχνικός Αργύρης Ψαρρός και η διοίκηση των «ροσονέρι» ανέλυσαν στους παίκτες το πρόγραμμα της προετοιμασίας και άπαντες έδειχναν αποφασισμένοι να προσφέρουν το καλύτερό τους εαυτό, ώστε η νεοφώτιστη ομάδα να μπορέσει να φτάσει στην υλοποίηση των φετινών της στόχων στο δύσκολο πρωτάθλημα της Β’ Κατηγορίας, όπου θα μετέχει την ερχόμενη σεζόν.

Ο Αργύρης Ψαρρός, ο οποίος ήταν ο αρχιτέκτονας της εκπλήρωσης της περυσινής άμεσης επανόδου του συλλόγου στην Β’ Κατηγορία, με δηλώσεις τους το «Αbola.gr» ανέλυσε τις προτεραιότητες για την  ερχόμενη ιδιαίτερα απαιτητική σεζόν:

«Ξεκινήσαμε μα αρκετή διάθεση και κέφι την προετοιμασία μας για την νέα απαιτητική σεζόν. Πάμε με αφετηρία από το σημείο, όπου τελειώσαμε την περυσινή σεζόν και με την ίδια συνταγή και φιλοσοφία θα πορευτούμε και την νέα χρονιά. Είμαστε αρκετά ανανεωμένοι, δεδομένου ότι η διοίκηση προχώρησε σε ορισμένες σημαντικές προσθήκες παικτών που θα βοηθήσουν την ομάδα μας, ωστόσο, έμειναn κι αρκετοί παίκτες που αποτελούσαν τον περυσινό κορμό  » ήταν το αρχικό σχόλιο του προπονητή της Λαύρας Αργυρούπολης, για να προσθέσει:

«Ξεκάθαρος στόχος τη φετινή σεζόν θα είναι να παρουσιαστούμε ανταγωνιστικοί  και κυρίως να δημιουργήσουμε ένα σύνολο, το οποίο θα μπορέσει κάτω από υγιείς βάσεις να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων και να διεκδικήσει με αξιώσεις την παραμονή του στην Β’ Κατηγορία. Ακόμη είναι πολύ νωρίς να πούμε το ο,τιδήποτε. Με σκληρή δουλειά θα παλέψουμε για την επίτευξη των στόχων που έχουμε θέσει»

 

Related posts

ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ ΒΡΙΛΗΣΣΙΩΝ: Στον ΠΑΟΚ ο Δέτσης!

Ρένος Γιαμπουράς

Αφεντικό ο Κολωνός (2-0)

Abola Team

«Κληρώνει» για τον Σπυράκη στον Άρη Χολαργού