free page hit counter
20.2 C
Αθήνα
23 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Ανακοινώνει επιθετικό και συνεχίζει ο Διαγόρας

Μπορεί η προετοιμασία του Διαγόρα ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου και της συμμετοχής του στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας να βρίσκεται σε εξέλιξη, ωστόσο, η μετεγγραφική ενίσχυση του έμψυχου δυναμικού δεν έχει ακόμα ολοκληρωθεί.

Σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες της «δσπορ», οι νταμπλούχοι Δωδεκανήσου έχουν συμφωνήσει με έναν επιθετικό και απομένουν τυπικές λεπτομέρειες προς διευθέτηση για να ανακοινωθεί η απόκτησή του.
Το όνομα του ποδοσφαιριστή δεν έχει διαρρεύσει, ωστόσο, η «δσπορ» είναι σε θέση να γνωρίζει ότι άμεσα ( ενδεχομένως και σήμερα) θα έρθει στο νησί μας για να διευθετηθούν οι λεπτομέρειες, ώστε να ανακοινωθεί και να ενταχθεί στην προετοιμασία του «γηραιού».
Πάντως, άλλες πληροφορίες της «δσπορ» αναφέρουν ότι η ενίσχυση του έμψυχου δυναμικού δεν θα σταματήσει εδώ. Η διοίκηση του συλλόγου, πάντα σε συνεργασία με τον προπονητή Ανδρέα Σταύρου, έχει αποφασίσει να προχωρήσει σε ακόμα τρεις προσθήκες ποδοσφαιριστών, προκειμένου ο έμπειρος τεχνικός να έχει τις απαραίτητες λύσεις στην διάθεσή του.
Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι άνθρωποι του «γηραιού» έχουν εντοπίσει τους κατάλληλους ποδοσφαιριστές και έχουν ξεκινήσει τις διαπραγματεύσεις μαζί τους, με τους δύο αθλητές να προέρχονται από το εξωτερικό.
Στα αγωνιστικά
Με διπλή προπόνηση συνεχίστηκε χθες η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του Διαγόρα. Το πρωί, το πρόγραμμα περιελάμβανε ασκήσεις ενδυνάμωσης στο γυμναστήριο και το απόγευμα η προπόνηση έγινε στο γήπεδο της Χάλκης, με το βάρος να πέφτει σε ασκήσεις τακτικής.
Σήμερα οι αθλητές του «γηραιού» θα προπονηθούν μόνο το απόγευμα.
Οι Τάσος Κιοσέογλου και Γιάννης Καλημέρης συνεχίζουν το ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης, έπειτα από τους σοβαρούς τραυματισμούς που είχαν υποστεί, ανεβάζοντας καθημερινά ρυθμούς.
Ατομικό πρόγραμμα ακολουθεί και ο Κυριάκος Ευαγγελιδάκης καθώς ένιωσε ένα σφίξιμο στον τετρακέφαλο. Όλοι οι υπόλοιποι αθλητές είναι στην διάθεση του Ανδρέα Σταύρου.
Τέλος, να σημειώσουμε ότι την Κυριακή, ο Διαγόρας θα δώσει το δεύτερο φιλικό παιχνίδι στο πλαίσιο της προετοιμασίας του, με αντίπαλο τον ΓΑΣ Ιάλυσος στο «Οικονομίδειο» στις 18:00.

Related posts

Παρελθόν Κουσουρής και Τράκας από την Προοδευτική

Abola Team 2

“Βράζουν” με Δραγάτη στον Ηλυσιακό

abola10

Ο Τάκης Πλατής στην τεχνική ηγεσία της Θήβας

Abola Team 3