free page hit counter
19.1 C
Αθήνα
25 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Αποκτά και Αλβανό αμυντικό χαφ ο Πανηλειακός!-Τέθηκαν σε κυκλοφορία οι λαχνοί της λαχειοφόρου

Στον Πανηλειακό, η προετοιμασία συνεχίζεται ομαλά και πλέον έχει ήδη κλείσει τις δώδεκα πρώτες μέρες της, οδεύοντας για το κλείσιμο των δυο πρώτων εβδομάδων.

Οι εξαιρετικές συνθήκες που υπάρχουν λόγω του αθλητικού προπονητικού κέντρου στη Συντριάδα (ούτε οι περισσότερες ομάδες της Σούπερ Λίγκα δεν έχουν τέτοιο στη διάθεση τους…) επιτρέπουν την υλοποίηση πολύ καλής δουλειάς και ικανοποιούν τον τεχνικό Νίκο Κουρμπανά.

Όσον αφορά την περαιτέρω μεταγραφική ενίσχυση των «ερυθρόλευκων», όπως ανέφερε από τα προηγούμενα σχετικά ρεπορτάζ (αποκλειστικά) το Iliaoikonomia η ομάδα του Πύργου ήδη από τα τέλη της περασμένης εβδομάδας είχε φτάσει σε προφορική συμφωνία με δεξιό ακραίο αμυντικό ο οποίος προέρχεται από ομάδα Football League. Αποτελώντας κι αυτός εισήγηση του τεχνικού Νίκου Κουρμπανά, ο οποίος και σε αυτή την περίπτωση (όπως και στις προηγούμενες των παικτών εκτός Νομού) έχει …δράσει καθοριστικά και με προσωπική επαφή με τους ίδιους τους παίκτες. Για να έρθουν αυτοί στον Πύργο, αποδεχόμενοι τις προτάσεις της διοίκησης.

Πλέον, μόνο η τυπική ανακοίνωση απομένει για να επισημοποιηθεί η απόκτηση του από την ομάδα. Ο παίκτης έχει έρθει και στον Πύργο από τις προηγούμενες μέρες και κάνει ήδη κανονικά προπονήσεις με την ομάδα! Αφού έχει συμφωνήσει πλήρως σε όλα με τους «ερυθρόλευκους». Ωστόσο η ανακοίνωσή του δεν έχει γίνει ακόμα, μιας και την Τρίτη εκδικάστηκε (πρωτόδικα) η προσφυγή που έχει καταθέσει για οφειλές εναντίον της πρώην ομάδας του. σ.σ. Σεβόμενοι κι εμείς την τυπική διαδικασία, κι επειδή το συνέστησε διαδικαστικά προς την ομάδα κι ο δικηγόρος του παίκτη, δεν γράψαμε το όνομα νωρίτερα, πρόκειται πάντως για παίκτη με πλήρως «γεμάτες» αμέσως προηγούμενες χρονιές στη Football League.

– Παράλληλα, στον Πανηλειακό δοκιμάζεται τις τελευταίες μέρες και ένας Αλβανός νεαρός αμυντικός χαφ. Που αγωνιζόταν στο πρωτάθλημα της χώρας του. Ενώ το προηγούμενο διάστημα δοκιμάστηκε και στον ΠΑΣ Γιάννινα αφήνοντας πολύ καλές εντυπώσεις, αλλά η ομάδα της Σούπερ Λίγκα δεν είχε κενές θέσεις για αλλοδαπούς – μη κοινοτικούς παίκτες (στις Επαγγελματικές κατηγορίες ισχύει ακόμα ο σχετικός διαχωρισμός, σε αντίθεση με τις Ερασιτεχνικές, δηλαδή τη Γ’ Εθνική και τις Τοπικές που επιτρέπονται να χρησιμοποιηθούν μέχρι τέσσερις γενικά ξένοι στην ενδεκάδα, και χωρίς διαχωρισμό από ποιά χώρα προέρχονται).

Ο συγκεκριμένος, όπως έχει γίνει ως τώρα γνωστό, έχει ικανοποιήσει και …πείσει τον Νίκο Κουρμπανά, οπότε αναμένεται πλέον πως θα αποκτηθεί και αυτός! Μιας και η περίπτωση του, κρίνεται προσιτή στο οικονομικό (όπως επίσης είχε αναφερθεί από το περαμένο ρεπορτάζ).

– Ενώ, σε ότι αφορά την απόκτηση ενός ακόμα επιθετικού (όχι ως βασικού, με τον τωρινό σχεδιασμό), στον Πανηλειακό εξετάζουν διάφορες περιπτώσεις. Θα γίνει και η κίνηση αυτή, με τον ως τώρα σχεδιασμό, αλλά για τη συγκεκριμένη κίνηση δεν βιάζονται, αφού σαφώς υπάρχει χρόνος.

Η λαχειοφόρος και τα εισιτήρια διαρκείας

Από τον Α.Ο. Πανηλειακός διατίθενται καθημερινά σε κυκλοφορία οι λαχνοί της μεγάλης λαχειοφόρου που διοργανώνει για τους φίλους του στην χαμηλή τιμή του ενός ευρώ μόνο, ο κάθε λαχνός, με έπαθλο ένα ολοκαίνουργιο αμάξι Nissan Micra 1000cc σε συνεργασία με την Nissan Τσιώρης. Φωτό, από την παρουσία του αυτό το Σ/Κ στο Κατάκολο.

«Αναζητήστε τους τυχερούς λαχνούς σε διάφορα σημεία του Νομού τα οποία θα ανακοινωθούν προσεχώς, αλλά και απο τα γραφεία της ομάδας! Πάρε και εσύ μέρος στην κλήρωση της χρονιάς και ενα Nissan Micra σε περιμένει!», αναφέρει το κάλεσμα του σωματείου, με την κίνηση να πηγαίνει πολύ καλά ως τώρα, κατά τις πληροφορίες μας.

Η κλήρωση είναι προγραμματισμένη για τις 26 Σεπτεμβρίου, με τον πρώτο αριθμό του Λαικού λαχείου.

– Παράλληλα, από την ομάδα συνεχίζονται και η διάθεση διαφημιστικών πινακίδων στο Στάδιο για τους αγώνες της ομάδας (επίσης με πολύ καλή κίνηση ως τώρα), καθώς και η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας: με 150 ευρώ αυτά της «Θύρας «4», «επισήμων», που έχουν εκδοθεί σε συγκεκριμένα αριθμό, και με 90 ευρώ τα υπόλοιπα που περιλαμβάνουν και τις Θύρες δεξιά κι αριστερά της «4», δηλαδή τη Θύρα «3» και τη Θύρα «5«.

Πηγή: iliaoikonomia

Related posts

Επιστροφές στον Φωστήρα για το ματς με την Παλαιόχωρα

Abola Team 2

Η Νίκη Βόλου στον τελικό του Κυπέλλου Ερασιτεχνών-Επικράτησε 8-7 του Νέου Αμφίλοχου στην διαδικασία των πέναλτι-Χωρίς τέρματα στην κανονική του διάρκεια και 1-1 έληξε το ματς στην παράταση

Abola Team 2

Η 6η Αγωνιστική της Γ Εθνικής σε 5ο και 6ο όμιλο

Abola Newsroom