free page hit counter
21.7 C
Αθήνα
16 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Γεμάτο και απαιτητικό το σαββατοκύριακο για τον Ιάλυσο

Ιδιαίτερα απαιτητικό θα είναι το σαββατοκύριακο για τους ποδοσφαιριστές του ΓΑΣ Ιάλυσος, που συνεχίζουν ακάθεκτοί την προετοιμασία τους.

Οι «τοξοβόλοι» θα κληθούν να δώσουν δύο φιλικές αναμετρήσεις μέσα σε 48ωρες στο πλαίσιο της προετοιμασίας τους.
Συγκεκριμένα το Σάββατο θα αντιμετωπίσουν στο γήπεδο της Κρεμαστής στις 18:00 τον τοπικό Φοίβο, ενώ την Κυριακή στις 18:00 στο «Οικονομίδειο» θα υποδεχθούν τον Διαγόρα, με τον Αλέξανδρο Αλεξιάδη να έχει την ευκαιρία να βγάλει πολλά και χρήσιμα συμπεράσματα.
Όπως όλα δείχνουν, ο νεαρός τεχνικός θα χωρίσει τους ποδοσφαιριστές του σε δύο γκρουπ για τα φιλικά του σαββατοκύριακου, έτσι ώστε να μην επιβαρυνθούν αλλά και για να αποφευχθούν οι πιθανότητες κάποιου τραυματισμού.
Ωστόσο είναι βέβαιο ότι θα χρησιμοποιήσει όλους τους αθλητές του.
Από εκεί και πέρα, σε εντατικούς ρυθμούς συνεχίστηκε και χθες η προετοιμασία του ΓΑΣ Ιάλυσος ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.
Το πρόγραμμα περιελάμβανε διπλή προπόνηση. Το πρωί οι «τοξοβόλοι» επιδόθηκαν σε ασκήσεις ενδυνάμωσης στο γυμναστήριο και το απόγευμα η προπόνηση μεταφέρθηκε στο «Οικονομίδειο» με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει ασκήσεις τακτικής και αγωνιστικά παιχνίδια με την μπάλα.
Σήμερα οι ποδοσφαιριστές θα προπονηθούν μόνο το απόγευμα στο «Οικονομίδειο», ενώ την Πέμπτη και την Παρασκευή το πρόγραμμα περιλαμβάνει και πάλι διπλή προπόνηση, πρωί και απόγευμα στο «Οικονομίδειο».

Related posts

Γ’ ΕΘΝΙΚΗ: Ο 5ος, 6ος και 7ος ΟΜΙΛΟΣ ||| Η 1η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Τάσος Ζαφειρίου

Και επίσημα στο Κερατσίνι ο Πασαλίδης

Abola Team 3

Πετράκος: Να σκοράρω περισσότερα γκολ φέτος για λογαριασμό του ΣΥΝΚΑ»

Abola Team 3