free page hit counter
20.8 C
Αθήνα
25 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β' ΑΘΗΝΩΝ

Κυκλοφορούν τα νέα διαρκείας της Αγίας Ελεούσας

Την κυκλοφορία των νέων καρτών διαρκείας ανακοίνωσε ο σύλλογος της Αγίας Βαρβάρας.

 

 

Στην συμπαράσταση και την  μαζική παρουσία του συγκλονιστικού της κόσμου ποντάρει πάρα πολλά η Αγία Ελεούσα ενόψει της ερχόμενης απαιτητικής σεζόν. 

Η άλλοτε κραταιά ομάδα των δυτικών προαστίων μετά τον περυσινό της υποβιβασμού έχει ξεκινήσει μία γενικότερη προσπάθεια αναδόμησης σε όλα τα επίπεδα, προσβλέποντας να θέσει όλες τις απαραίτητες και υγιείς βάσεις, που θα της επιτρέψουν να ξαναβρεί άμεσα τη χαμένη της αίγλη και να διεκδικήσει πρωταγωνιστικούς στόχους.

Σε αυτό το πλαίσιο, οι ιθύνοντες του νέου διοικητικού κορμού, ανακοίνωσαν την κυκλοφορία των νέων εισιτηρίων διαρκείας .

Η ιστορική ομάδα κινείται σε όλα τα επίπεδα και σειρά είχαν αυτήν την εβδομάδα τα εισιτήρια διαρκείας, τα οποία τιμώνται 40 ευρώ για όλες τις επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις του σωματείου.

Μάλιστα σε ανακοίνωση του το ΔΣ αναφέρει χαρακτηριστικά:

«…Ο 12ος παίκτης της ΑΠΕ Αγία Ελεούσα είναι οι φίλαθλοι της και όλοι πρέπει να ενισχύσουν την πιο ιστορική ομάδα της πόλης μας»!

Για πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με τους κ.κ. Μιχάλη Δαλαταριόφ (6980 003012) και Παναγιώτη Καρατζά (6972 780003).».

Στο μεταγραφικό «κομμάτι» εξαιρετικά κρίσιμες προβάλλουν οι προσεχείς ημέρες, με τους ανθρώπους της Αγίας Ελεούσας να εξετάζουν αρκετές ενδιαφέρουσες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών.

Related posts

ΑΤΤΑΛΟΣ Ν. ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ: “Μεγάλη νίκη στο ντέρμπι”

abola10

Με ένα τέταρτο καθυστέρηση ξεκίνησε το ματς Κηπούπολη-Μελίσσια

Abola Team 3

Καρπούζας: « Ευχαριστημένος από την εμφάνιση και των δύο ημιχρόνων»

Kώστας Παλαιολόγος