free page hit counter
21.5 C
Αθήνα
28 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Παίκτης της Ρόδου ο Παβίσεβιτς

Ποδοσφαιριστής του Α.Σ. Ρόδος θα πρέπει να θεωρείται και τυπικά ο Μάρκο Παβίσεβιτς.

Ο έμπειρος επιθετικός είχε συμφωνήσει εδώ και ημέρες με την διοίκηση των «ελαφιών», συμμετέχοντας και στην προετοιμασία της ομάδας, ωστόσο, η μετεγγραφή του δεν είχε επισημοποιηθεί, καθώς είχε προκύψει κάποιο πρόβλημα με τα έγγραφά του.
Το πρόβλημα ξεπεράστηκε και πλέον απομένει η ανακοίνωση από τα «ελάφια» για να επισημοποιηθεί η απόκτησή του, με τον Πάρη Ανδράλα να τον αναμένει για να ηγηθεί της γραμμής κρούσης του συλλόγου στο νέο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας.
Αναμένονται δύο ηχηρές προσθήκες
Σύμφωνα με τις πληροφορίες της «δσπορ», η μετεγγραφική ενίσχυση του έμψυχου δυναμικού του Α.Σ. Ρόδος δεν έχει ακόμα ολοκληρωθεί.
Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι τα «ελάφια» κινούνται για την απόκτηση δύο ικανότατων ποδοσφαιριστών, με εμπειρία στις επαγγελματικές κατηγορίες της χώρας μας, τα ονόματα των οποίων δεν έχουν διαρρεύσει και μέσα στα επόμενα 24ωρα αναμένονται οι εξελίξεις στις περιπτώσεις τους.
Στα αγωνιστικά
Με διπλή προπόνηση συνεχίστηκε χθες η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του Α.Σ. Ρόδος. Το πρωί το πρόγραμμα περιελάμβανε ασκήσεις ενδυνάμωσης στο γυμναστήριο και το απόγευμα η προπόνηση διεξήχθη στο νέο ενωσιακό γήπεδο «Κλεόβουλος Χατζηγεωργίου» με το βάρος να πέφτει σε ασκήσεις τακτικής.
Ιδιαίτερα αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν στις τάξεις των «ελαφιών», εκτός από τον Μανώλη Ευγενικό που υπέστη διάστρεμμα και ακολουθεί θεραπευτική αγωγή.
Τέλος, να σημειώσουμε ότι το Σάββατο ο Α.Σ. Ρόδος θα δώσει φιλικό παιχνίδι με αντίπαλο τον Κλεάνθη στο δημοτικό στάδιο της πόλης μας.

Related posts

Βγάζει διοίκηση την Παρασκευή ο ΠΟΑ

Abola Team 3

Συγκέντρωση και το βλέμμα στην συνέχεια στον Ιάλυσο

Abola Team 2

Μάζης και Μπουρνάκας οι πρώτες μεταγραφές για τον Ανδρέα Ζήκο στον Διαγόρα Βραχνέϊκων

Abola Team 2