free page hit counter
18 C
Αθήνα
19 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β' ΕΠΣΑΝΑ

Πρώτη με άνεμο αισιοδοξίας και στόχο πλασάρισμα στις υψηλές θέσεις για την ΑΕ Γέρακα (Πλούσιο ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ του Abola.gr)

Με άνεμο αισιοδοξίας και με στόχο ένα καλό πλασάρισμα στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας στην Β’ κατηγορία της ΕΠΣΑΝΑ, πραγματοποιήθηκε η πρώτη της δημοφιλούς ΑΕ Γέρακα, στην έδρα της ομάδας, το απόγευμα της Τετάρτης 9/8. 

Το Aboia.gr και η κάμερα του Abola.gr βρέθηκαν στην πρώτη της ΑΕ Γέρακα και κατέγραψαν τις πρώτες στιγμές της ομάδας στο πάτημά της στη νέα σεζόν.

Εκεί ήταν σύσσωμο το προπονητικό τιμ, όλοι οι παίκτες και τα φετινά δυνατά αποκτήματα και φυσικά οι άνθρωποι της διοίκησης με επικεφαλής τον δραστήριο πρόεδρο Γιώργο Μάρα.

Ο κόουτς της ΑΕ Γέρακα Θανάσης Σαβούρδος στις δηλώσεις που έκανε στο Abola.gr και στην κάμερα του Abola.gr τόνισε ότι στόχος όλων στην ομάδα είναι να γίνουν σοφότεροι και ωριμότεροι στα παιχνίδια, στοιχεία τα οποία θα φέρουν τα καλά αποτελέσματα.

Ο έτερος κόουτς της ΑΕ Γέρακα Γεράσιμος Βαγενάς που υπήρξε παίκτης της ομάδας μιλώντας στο Abola.gr και στην κάμερα του Abola.gr στον Ρένο Γιαμπουρά τόνισε ότι η ομάδα θα επιδιώξει να πλασαριστεί στην πρώτη οκτάδα του πρωταθλήματος.

Ένα από τα δυνατά μεταγραφικά αποκτήματα της ΑΕ Γέρακα ο Αλέξης Καλούδης μιλώντας στο Abola.gr και στην κάμερα του Abola.gr επισήμανε ότι πρωταρχικός στόχος της ομάδας είναι να γίνει ακόμα πιο ανταγωνιστική.

Δείτε ολόκληρες τις δηλώσεις των Θανάση Σαβούρδου, Γεράσιμου Βαγενά και Αλέξη Καλούδη καθώς και στιγμιότυπα από την πρώτη της ΑΕ Γέρακα στην στήλη του Abola.gr ON CAMERA.

 

 

 

 

 

Related posts

Δόξα Αγ. Άννας-Παλλαυρεωτικός 1-3

Abola Team 3

Σταμάτα-Βουλιαγμένη 1-0

Abola Team 3

Επανήλθε στο Κορωπί ο νεαρός γκολκίπερ Ανδριανός

Abola Team 3