free page hit counter
11.8 C
Αθήνα
20 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β' ΑΘΗΝΩΝ

Σπανόμητρος ο δέκατος για τη «Μπάρτσα»!

Την ένταξη του 29χρονου περιφερειακού επιθετικού ανακοίνωσε ο Άγιος Δημήτριος  με κάθε επισημότητα.

 

Τελειωμό δεν φαίνεται να έχουν οι φετινές μεταγαφικές εκπληξεις για τον Άγιο Δημήτριο!  

Ο διοικητικός ηγέτης των «κυανέρυθρων Μανώλης Τζινευράκης και οι στενοί του συνεργάτες συνεχίζουν με αμείωτη ένταση την γενικότερη προσπάθεια ουσιαστικής ενίσχυσης του ρόστερ σε όλες τις γραμμές με την έλευση ποιοτικών ποδοσφαιριστών, που θα διαθέτουν όλα εκείνα τα στοιχεία, ώστε να διαδραματίσουν καταλυτικό ρόλο στην νέα προσπάθεια που ξεκινάει η ομάδα για τηνεκπλήρωση των υψηλών της βλέψεων. 

Κάτω από αυτό το πρίσμα η διοίκηση της «Μπάρτσα» ανακοίνωσε την δέκατη ως ώρα φετινή της μεταγραφή. Ο λόγος για τον 29χρονο περιφερειακό επιθετικό Παναγιώτη Σπανόμητρο, ο οποίος έχει να επιδείξει θητεία σε ανώτερες κατηγορίες και με την εμπειρία και ποιότητα που τον διακρίνει, αναμένεται να προσφέρει καίριες λύσεις στην εμπροσθοφυλακή για τον νέου του προπονητή Αντώνη Καρπούζα.Το νέο απόκτημα προέρχεται από τον Μαγνησιακό κι έχει να επιδείξει παρουσία σε Δίμινι, Νίκη Βόλου, Αναγέννηση Καρδίτσας. 

Καρπούζας: «Χτίζουμε τη Μπάρτσα που ονειρευόμαστε»

Ο τεχνικός Αντώνης Καρπούζας, μιλώντας στο «Αbola.gr» δεν παρέλειψε να εκφράσει την απόλυτη ικανοποίησή του για την χάραξη του φετινού μεταγραφικού σχεδιασμού:

Είμαι απόλυτα ευχαριστημένος από την μεταγραφική μα δραστηριότητα. Η διοίκηση του κυρίου Τζινευράκη έχει ενισχύσει την ομάδα μας με ποδοσφαιριστές εγνωσμένης αξίας ενισχύοντας ουσιαστικά το ρόστερ.

Επίσης, είμαι πολύ ευχαριστημένος από την συνολική προσπάθεια των παικτών και χτίζουμε την Μπάρτσα που ονειρευόμαστε όλοι. Χρειάζεται να επιδείξουμε ανάλογη συνέχεια στην ομάδα»

 

 

Related posts

Δόξα για επιστροφή!

Abola Team

Ο ηγέτης της Πέρα Κλουμπ Θοδωρής Παυλόπουλος

Τάσος Ζαφειρίου

Μιχαηλίδης τέλος από τη Λαύρα

Ρένος Γιαμπουράς