free page hit counter
14.7 C
Αθήνα
19 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

«Βόμβα» αποχώρησης έριξε ο Μπαστακός στην Καλαμάτα!

Σαν να μην έφτανε η έως τώρα μεταγραφική δυστοκία της Καλαμάτας η οποία δυσχεραίνει τον προγραμματισμό ενόψει της νέας σεζόν, έρχονται και άλλα θέματα να διευρύνουν τον προβληματισμό.

Όπως αποκαλύπτει το «sport365», ο Άγγελος Μπαστακός εκδήλωσε προς την διοίκηση την επιθυμία να αποχωρήσει από την ομάδα και ήδη απέχει από τις προπονήσεις! Επίσημα, ο 27χρονος στόπερ έχει άδεια τριών ημερών αλλά το γεγονός πως δεν πέρασε τις ιατρικές εξετάσεις φανερώνει πως όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά.

Από την άλλη πάντως, η διοίκηση των μελανόλευκων ξεκαθαρίζει πως δεν είναι διατεθειμένη να αφήσει κανέναν παίκτη ελεύθερο, οπότε το θέμα θα παραμείνει ανοικτό.

Οι μελανόλευκοι μετά το ρεπό της Τρίτης, το πρώτο από την έναρξη της προετοιμασίας, επέστρεψαν στο γήπεδο την Τετάρτη πραγματοποιώντας μάλιστα τις απαραίτητες αιματολογικές εξετάσεις. Εκτός προπόνησης έμεινε ο Παναγιώτης Μπεσσής λόγω ενοχλήσεων στην μέση. Ο νεαρός γκολκήπερ έχει ξεκινήσει ήδη θεραπείες με τον Πέτρο Μαυροειδή. Την Πέμπτη οι μελανόλευκοι θα επανέλθουν στο κανονικό πρόγραμμα με διπλή προπόνηση στην Παραλία το πρωί και το γήπεδο Μεσσηνιακού το απόγευμα.

Related posts

Βάζει πούλμαν ο Αήττητος για το ματς με Ερμή Κυβερίου

Abola Team 2

Μαρκό: Ευχάριστα τα νέα, αρνητικός στο μοριακό τεστ ο τρίτος ποδοσφαιριστής

Γιώργος Ανανίδας

ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ: Αναστολή στις προπονήσεις της ανδρικής ομάδας

Abola Team