free page hit counter
Abola.gr
A' ΑΘΗΝΩΝ

Ακόμα πιο ισχυρές και με άψογη οργάνωση για όσκαρ σε όλους τους τομείς οι Ακαδημίες του ΠΑΟ Ρουφ

Συνεχίζει με την ιδια φιλοσοφια και φετος το ιδιαίτερα σημαντικό κομμάτι των ακαδημιών του ΠΑΟ Ρουφ μετά την απόλυτη επιτυχημένη περσινή χρονιά τόσο οργανωτικά όσο και αγωνιστικά με την απόλυτη στήριξη της διοίκησης και κυρίως του προέδρου του συλλόγου ΘΟΔΩΡΗ ΚΟΥΝΑΔΗ που ο,τι ζητήθηκε από τους επικεφαλής των τμημάτων της ακαδημίας του συλλόγου το έκανε πράξη αμέσως.

Αναφερόμενος στη φιλοσοφία που θα ακολουθηθεί και φέτος στην ακαδημία του Ρουφ ο επικεφαλής-διευθυντής της ακαδημίας του συλλόγου Αντώνης Κουσουρίδης τόνισε:

“Κάνοντας προσεκτικά β’ηματα δημιουργούμε μια ΑΚΑΔΗΜΙΑ κατάλληλη για την καλύτερη ψυχαγωγία των παιδιών μας και κυρίως για την στελέχωση της ανδρικής ομάδας σε βάθος χρόνου με ποδοσφαιριστές από τα σπλάχνα του συλλόγου. Διαθέτουμε προπονητές ΔΙΠΛΩΜΑΤΟΥΧΟΥΣ και κυρίως ΠΑΙΔΑΓΩΓΟΥΣ για την διαμόρφωση κυρίως του χαρακτήρα των παιδιών και ύστερα την αγωνιστική τους αξιολόγηση και προώθηση αυτών. Εδώ θα ήθελα να ευχαριστήσω του γονείς που μας εμπιστεύονται και η συμβολή τους σε αυτη την επιτυχία ειναι καθοριστική η οποία μας δίνει την δύναμη να ανεβάσουμε τον πήχη ψηλότερα και να επεκταθούμε με νέα προοπτική και όραμα στο μέλλον.
Έτσι προσκαλουμε ολα τα παιδια απο 4 ετων και πανω (αγορια και κοριτσια) να ερθουν στην Ακαδημια μας και να ενταχθουν στην μεγαλη ηδη οικογενεια που λεγεται ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΑΟ ΡΟΥΦ.
Οι εγγραφές ξεκίνησαν, πληροφορίες στα τηλέφωνα:
210 3428213 (Γραμματεία) & 6977 152306 (Κος Κουσουρίδης Αντώνης)
Υ.Γ. Φέτος θα δεχόμαστε και κορίτσια στην ΑΚΑΔΗΜΙΑ μας μέχρι 12 ετών έτσι ώστε να δημιουργήσουμε σιγά-σιγά και γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Η Υγεία πάνω από όλα

Σε άλλη ανακοίνωση των υπευθύνων της Ακαδημίας του ΠΑΟ Ρουφ αναφέρονται τα εξής:

Η εμπιστοσύνη που μας δείχνετε μας κάνει ακόμα πιο υπεύθυνους και δημιουργικούς.

Ο Π.Α.Ο ΡΟΥΦ που έχει θέσει ως πρώτη προτεραιότητα την υγεία και την ασφάλεια των παιδιών – αθλητών του, ανακοινώνει τη συνεργασία του, με το σύστημα υγείας ΠΑΡΟΝCLUB, το οποίο κάθε χρόνο προσπαθεί να εξασφαλίσει αξιόπιστες υπηρεσίες για όλους τους συνεργαζόμενους συλλόγους και ακαδημίες, με στόχο την άρτια εξυπηρέτηση των αθλητών και των οικογενειών τους.

Ενημερώνουμε γονείς και κηδεμόνες, ότι από τη νέα αγωνιστική περιόδο 2017-2018, όσοι δηλώσουν συμμετοχή για την απαραίτητη για προπονήσεις και αγώνες, βεβαίωση άθλησης (υποχρεωτική καρδιολογική εξέταση), μπορούν να επωφεληθούν με την ΔΩΡΕΑΝ κάρτα ιατρικής κάλυψης του συστήματος υγείας ΠΑΡΟΝCLUB που εξασφαλίσαμε.

Με τη συνεργασία αυτή, προσφέρουμε στις οικογένειες των παιδιών-αθλητών μας, μια παροχή που πραγματικά αξίζει!

Η καρτα ιατρικης καλυψης προσφερει τις παρακατω παροχες.

Ήλεκτροκαρδιογραφημα και κλινική εξέταση από καρδιολόγο στις εγκατάστασεις της ομάδας.

Χορήγηση βεβαίωσης άθλησης καθώς και σχολικών βεβαιώσεων στους αθλητες.

ΔΩΡΕΑΝ triplex καρδιάς – αιματολογικός έλεγχος – πελματογράφημα, για κάθε αθλητή της ακαδημίας, με τη χρήση κάρτας υγείας.

Χρήση ιδιωτικού ασθενοφόρου σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης.

Στους αθλητές που θα συμμετέχουν στον καρδιολογικό έλεγχο, θα δοθεί ονομαστική κάρτα του συστήματος υγείας ΠΑΡΟΝCLUB εντελώς ΔΩΡΕΑΝ.

Ο καρδιολογικός και αιματολογικός έλεγχος θα γίνουν στο γήπεδο μας σε μέρες και ώρες που θα καθορίσουμε μαζί με τους γονείς και τα παιδιά.

Οι συμμετοχές μπορούν να δηλωθούν και από τώρα μέσω email , inbox ή τηλεφωνικά
Πληροφορίες στη γραμματεία 210 3428213 & 6977 152306 (Κουσουρίδης Αντώνης).

 

Related posts

Συγχαίρει τον Παναγιώτη Δημητρίου και ο ΑΟ Τραχώνων Αλίμου

Τάσος Ζαφειρίου

Με γκολ του Καλλιμάνη ο Χαραυγιακός 1-0 το Χαλάνδρι

Abola Team 3

Τον «μπομπέρ» Χαραλάμπους πήρε το Χαϊδάρι

Kώστας Παλαιολόγος