free page hit counter
20.8 C
Αθήνα
19 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β' ΑΘΗΝΩΝ

Με Κουφή στην γραμμή κρούσης τα Βριλήσσια!

Στην ένταξη του 22χρονου επιθετικού από τον Βύζαντα Μεγάρων προχώρησε η ομάδα των βορείων προαστίων.

 «Κόλπο-γκρόσο» με την απόκτηση του Γιώργου Κουφή πραγματοποίησαν τα Βριλήσσια, προχωρώντας σε μία πολύ σημαντική προσθήκη.

Οι ιθύνοντες του ιδιαίτερα φιλόδοξου συλλόγου των βορείων προαστίων μετά από συντονισμένες ενέργειες ήρθαν σε συμφωνία με τον εξαιρετικό 22χρονο επιθετικό, ο οποίος έχει να επιδείξει σπουδαίες παραστάσεις Γ’ Εθνικής, με τη φανέλα του Βύζαντα στον οποίο αγωνιζόταν τα τελευταία χρόνια

Παράλληλα, το νέο απόκτημα συνοδεύουν εξαιρετικές συστάσεις αναφορικά εμ την αξία και το πλούσιο ταλέντο του κι ενδέχεται να ισχυροποιήσει σε μεγάλο βαθμό τη ιδιαίτερα φιλόδοξη φέτος ομάδα των βορείων προαστίων 

Στην «ευθεία» για τερματοφύλακα 

Οι μεταγραφικές επιδιώξεις των παραγόντων του Α.Ο. Βριλησσίων δεν εξαντλούνται εδώ. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες που δεν επιδέχονται αμφισβήτησης εντείνουν τις προσπάθειές τους για την ανεύρεση ενός τερματοφύλακα, ο οποίος θα διαθέτει όλα τα προσόντα, ώστε να αποτελέσει μία πολύ ενδεδειγμένη λύση κάτω από τα δοκάρια για τον προπονητή Γιάννη Χαραλαμπίδη και τους άμεσους συνεργάτες του.

Η αίσθηση που έχει καλλιεργηθεί, είναι ότι οι επαφές με τον παίκτη που βρίσκεται ψηλά στο μεταγραφικό κάδρο είναι σε προχωρημένο βαθμό.

Η έναρξη της θερινής προετοιμασίας έχει οριστεί για τις 17 Αυγούστου με την πρώτη συγκέντρωση των παικτών για την νέα σεζόν. 

Related posts

Οι ευχαριστίες του Άρη Γκάνια στην διοίκηση του Άρη Χολαργού

Abola Team 3

ΕΠΣΑ: Τα πλήρη αποτελέσματα

Abola Team

Έμεινε ο Σταύρος Παπαπαναγιώτου στους Λύκους Χαϊδαρίου

admin