free page hit counter
20.8 C
Αθήνα
25 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β' ΑΘΗΝΩΝ

Στην Κοψαχείλα ο Σήφης Παπαδόπουλος!

Στην ένταξη του 21χρονου μεσοεπιθετικού, που έχει περάσει από την Ανανγέννηση Καρδίτσας, προχώρησε ο σύλλογος των νοτίων προαστίων.

 

Τελειωμό δεν φαίνεται να έχουν οι μεταγραφικές εκπλήξεις για την Κοψαχείλα. Οι ιθύνοντες του ιδιαίτερα φιλόδοξου συλλόγου των νοτίων προαστίων μετά από συντονισμένες ενέργειες προχώρησαν στην απόκτηση ενός ιδιαίτερα ταλαντούχου και ποιοτικού ποδοσφαιριστή, ενισχύοντας σε σημαντικό βαθμό το ρόστερ τους, ενόψει της νέας σεζόν.

Για τον 21χρονο μεσοεπιθετικό Σήφη Παπαδόπουλο ο λόγος.

Το νέο απόκτημα της Κοψαχείλας, συμφώνησε σε όλα με τους ιθύνοντες του σωματείου των νοτίων προαστίων κι ενδέχεται να αποτελέσει ιδιαίτερα χρήσιμο εργαλείο για τον τεχνικό Αντώνη Κουφογιαννάκη στη διάρκεια της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Έχει να επιδείξει παρουσία τόσο στην Κ-20 της Αναγέννησης Καρδίτσας, όσο και στην πρώτη ομάδα των Θεσσαλών στα «σαλόνια» της Football League. Επίσης έχει να επιδείξει αξιόλογη θητεία στον Σταυρωπό Καρδίτσας.

Παράλληλα εντός της ερχόμενης εβδομάδα, θα ανακοινωθεί η ένταξη στην πρώτη ομάδα πέντε ποδοσφαιριστών, που προέρχονται από τα τμήματα υποδομών.

Η έναρξη της θερινής προετοιμασίας έχει οριστεί για τις 17 Αυγούστου με την πρώτη συγκέντρωση να είναι προγραμματισμένη για τις 5 μ.μ.

 

 

Related posts

Πάλλα και Καβακλή απέκτησε η Δάφνη Παλαιού Φαλήρου

Abola Team 2

«Απέδρασαν» οι Ακαδημίες της Αγίας Ελεούσας

Kώστας Παλαιολόγος

Αποχώρηση Μπάμπη Κατσάνου από τον ΑΟΝ Αργυρούπολης αφού ολοκληρώθηκε το απόλυτα επιτυχημένο έργο του

Abola Team 3