free page hit counter
22.9 C
Αθήνα
28 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Απρόοπτο με Ζώνα στην Ρόδο

Πρόβλημα τραυματισμού αντιμετωπίζει ο ποδοσφαιριστής του Α.Σ. Ρόδος Παναγιώτης Ζώνας.

Ο έμπειρος αμυντικός στην διάρκεια της προπόνησης υπέστη διάστρεμμα και αποχώρησε από το πρόγραμμα, γεγονός που θα τον αφήσει εκτός της προετοιμασίας των «ελαφιών» για τις επόμενες ημέρες.
Όπως είναι εύκολα αντιληπτό, ο Πάρης Ανδράλας δεν θα τον έχει στην διάθεσή του στο σημερινό φιλικό παιχνίδι με αντίπαλο τον Κλεάνθη που θα διεξαχθεί στο δημοτικό στάδιο της πόλης μας στις 18:00.
Η αναμέτρηση με τους «ροσονέρι» θα είναι η δεύτερη στην διάρκεια της προετοιμασίας του Α.Σ. Ρόδος, με τον νεαρό τεχνικό να αναμένεται να μοιράσει τον χρόνο συμμετοχής σε όλους τους ποδοσφαιριστές, αφού δεν υπάρχουν άλλα αγωνιστικά προβλήματα.
Τώρα όσον αφορά στην προετοιμασία, συνεχίστηκε χθες στο βοηθητικό του δημοτικού σταδίου με ασκήσεις φυσικής κατάστασης, τακτικής και αγωνιστικά παιχνίδια με την μπάλα.
Τα «ελάφια» θα προπονηθούν κανονικά την Κυριακή και την προσεχή Δευτέρα, ενώ την Τρίτη θα έχουν ρεπό για να ξεκουραστούν λόγω της αργίας του Δεκαπενταύγουστου.
Στην τελική ευθεία τα μετεγγραφικά
Όπως έχει προαναγγείλει η «δσπορ», πρόθεση της διοίκησης του Α.Σ. Ρόδος, σε συνεργασία με τον Πάρη Ανδράλα, είναι να ενισχύσει κι άλλο το έμψυχο δυναμικό με ακόμα δύο ποδοσφαιριστές πρώτης γραμμής, ξέχωρα από την περίπτωση του Μάρκο Παβίσεβιτς ( απομένει μόνο η ανακοίνωση για να επισημοποιηθεί η απόκτησή του).
Σύμφωνα με τις πληροφορίες, τα «ελάφια» έχουν εντοπίσει τους κατάλληλους ποδοσφαιριστές, έχουν ξεκινήσει τις διαπραγματεύσεις μαζί τους και μέσα στα επόμενα 24ωρα αναμένονται οι εξελίξεις.

Related posts

Καλό αγωνιστικό πρόσωπο ο Αγ. Ιερόθεος στο νικηφόρο 1-0 στο Άργος

Abola Team 2

Αστέριος Θέμελης: “Θα δημιουργήσουμε μία νέα ομάδα στην Παλαιόχωρα”

Abola Team 3

Σπουδαία νίκη η Παλαιόχωρα, 2-0 μέσα στο Ζηρίνειο την Κηφισιά

Abola Team 2