free page hit counter
22.3 C
Αθήνα
25 Απριλίου, 2024
Abola.gr
A' ΑΘΗΝΩΝ

«Επένδυση» με Κιτσόπουλο ο Ήφαιστος Περιστερίου

 

Την απόκτηση του 18χρονου ανασταλτικού μέσου από τον Άγιο Ιερόθεο ανακοίνωσε ο σύλλογος των δυτικών προαστίων

 

 

 

Την μεταγραφική του δρσαστηριότητα συνεχίζει ακάθεκτος ο Ήφαιστοw Περιστερίου!

Οι ιθύνοντες του ιδιαίτερα δημοφιλούς συλλόγου …φουλάρουν διαρκώς τις μηχανές τους , με την προοπτική να δημιουρήσουνένα καλοδουλεμένο σύνολο το οποίο θα απαρτίζεται ως επί το πλείστον από πολλούς νεραρούς και αρκετά ταλαντούχους ποδοσφαιριστές, που θα πληρούν όλα τα φόντα ώστε να αποτελέσουν ιδιαίτερα χρήσιμα εργαλεία για τον προπονητή Θόδωρο Τρανό στην διάρκεια της φετινής ιδιαίτερα απαιτητικής σεζόν.

Κάτω από αυτό το πρίσωμ,α οι παράγοντες των «ροσονέρι» προχώρησαν σε ακόμη μία σπουδαία μεταγραφή, αφού απέκτησαν με την μορφή δανεισμού από τον γειτονικό Άγιο Ιερόθεο τον 18χρονο ανασταλιτκό μέσο Κωστή Κιτσόπουλο.

Αξίζει να τονιστεί, ότι την προηγούμενη σεζόν, ο Κιτσόπουλος αγωνιζόταν με ιδιαίτερη επιτυχία στις ακαδημίες του Ατρομήτου και τον ακολουθούν εξαιρετικές συστάσεις αναφορικά με το πλούσιο ταλέντο του.

Μάλιστα, η διοίκηση του Ηφαίστου Περιστερίου με ανακοίνωσή της θέλης ενα ευχαριστήσει δημόσια τόσο τον Άγιο Ιερόθεο, όσο και τον Ατρόμητο για την συνεργασία τους σε αυτή την μεταγραφική υποθεση.

Όσον αφορά το καθαρά αγωνιστικό μέρος, το πρωϊ του Σαββάτου βρήκε τους ποδοσφαιριστές της ομάδας να πραγματοποιούν την προπόνησή τους, με τον Θοδωρή Τρανό να τους δίνει τριήμερο ρεπο λόγω του εορτασμού της Παναγίας και να ανανεώσουν το ραντεβού τους για τις 16 Αυγούστου

Το πρώτο φιλικό ενόψει της νέας περιόδου, είναι προγραμματισμένο για τις 21 Αυγούστου με αντίπαλο τον συντοπίτη Ηρακλή Περιστερίου. Ένα παιχνίδι, το οποίο περισσότερο προβλέπεται να έχει χαρακτήρα ξεμουδιάσματος.

Related posts

Βαθμολογική ανάσα η Νέα Ιωνία, 1-0 το Παλαιό Φάληρο

Abola Team 3

ΕΠΣΑ: Ξεχωρίζει το ντέρμπι Αθηναϊκού – Χολαργού

Abola Team

Δύο δυνατά φιλικά θα δώσει σε διάστημα λίγων ημερών ο Χαραυγιακός.

Ρένος Γιαμπουράς