free page hit counter
13.7 C
Αθήνα
20 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Στο πρώτο του φιλικό, το Κερατσίνι του Βασίλη Σπάθα 5-0 το Κορωπί

Το πρώτο τέστ εν όψει της νέας σεζόν στέφθηκε με επιτυχία για την ομάδα του Κερατσινίου που επικράτησε με 5-0 του Κορωπίου σε αναμέτρηση που έλαβε χώρα στο “Παναγιώτης Σαλπέας”.

Το Κερατσίνι  ξεκίνησε με τερματοφύλακα το Μπότο κάτω από τα δοκάρια και από δεξιά προς αριστερά τους Σκεντεράι-Βαττή-Μπατή και ένα παίκτη υπο δοκιμή. Γκιάτης και Διάκος στα αμυντικά χαφ και μπροστά τους ένας παίκτης υπο δοκιμή. ,με Ντούλια δεξιά και Καλογιάννη αριστερά με τον Μπερνιδάκη σέντερ φορ.

 

Το Κερατσίνι είχε κατοχή της μπάλας από την αρχή του αγώνα  απείλησε με τον Μπερνιδάκη ,σε δύο  περιπτώσεις ,με τον έμπειρο φορ να δικαιώνεται στο 17, όταν υποδέχτηκε εξαιρετικά τη μπάλα από την πάσα του Ντούλια και με κοντρόλ με το δεξί και σουτ με αριστερό έκανε το 1-0.

Οι «Ροσονέρι» είχαν καλή κυκλοφορία στο παιχνίδι  τους , δημιούργησαν φάσεις  με πρωταγωνιστές τους Ντούλια και Μπερνιδάκη ,αλλά και δύο κεφαλιές  του Μπατή από στημένες μπάλες  και τελικά στο 40 πέτυχαν το 2-0.

Ο  Μουστάκας έκανε τη σέντρα για τον Μπερνιδάκη  που δεν πρόλαβε τη μπάλα και στην  επαναφορά ο Ντούλιας έκανε το 2-0.

Στην επανάληψη, ο κόουτς Σπάθας έκανε αρκετές αλλαγές αλλά ο ρυθμός δεν χάλασε  και το Κερατσίνι έχασε ευκαιρίες με τους Θωμαίδη  και Σιάνο  ,με τον τελευταίο να  σκοράρει δύο γκολ   στο 74 και το 77, με κοντινά πλασέ και στο 83 ο Παντελής Χονδρουδάκης  με ωραίο σουτ από θέση έξω  αριστερά διαμόρφωσε το τελικό 5-0.

Πέρα από το τελικό αποτέλεσμα , ο Μπότος έδειξε σε πολύ καλή κατάσταση ,αντιδρώντας εξαιρετικά σε σουτ  του Πασά  στο 12 και του Βλάχου στο 35, όπως και ο νεαρός Κούμπουλα και πάλι σε σουτ του Βλάχου στο 67.

 

Κερατσίνι: Μπότος-Σκεντεράι-Υπο δοκιμή παίκτης-Μπατής –Βαττής-Γκιάτης-Διάκος-Υπο δοκιμη παίκτης-Ντούλιας-Καλογιάννης-Μπερνιδάκης

Επαιξαν και οι Μουστάκας-Παντελής Χονδρουδάκης,Γιώργος Χονδρουδάκης-Σιάνος,Θωμαϊδης-Σιγάλας-Παναγιωτόπουλος-Κούμπουλα-Φραντζεσκάκης-Αγγελάκης

Related posts

Ανανέωση συνεργασίας με Nίκο Δημητρακόπουλο και Δαβιλά η Θύελλα Καμαρίου

Abola Team 3

Ανανέωσε ο Ευθυμιάδης στον Ολυμπιακό Βόλου

Abola Team 2

Μπότος στην Τριγλία

Ρένος Γιαμπουράς