free page hit counter
11.8 C
Αθήνα
20 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Φιλικό με Αχαϊκή ο ΠΑΟ Βάρδας

Στον ΠΑΟ Βάρδας, με την προετοιμασία να συνεχίζεται στο πρώτο στάδιο της, οι ρυθμοί παραμένουν εντατικοί.

Παράλληλα, αυτές τις μέρες ολοκληρώθηκαν κι οι επαφές που έγιναν για το πρώτο φιλικό που θα δώσει η ομάδα (πέραν δηλαδή από αυτά που έχουν ήδη κλειστεί κι ανακοινωθεί για το διάστημα από 26/8 έως και 10/9, που είναι το τελευταίο πριν την έναρξη του πρωταθλήματος στις 17/9).

Αρχικά, δεν κατέστη δυνατόν να βρεθεί κάποιος αντίπαλος για την Κυριακή 13/8 όπως ήταν ένα αρχικό πλάνο. Και πλέον έχει κλειστεί φιλικό για την δεύτερη επόμενη ημερομηνία που ήθελε ο τεχνικός Ηλίας Φωτόπουλος, την προσεχή Κυριακή 20/8 με την Αχαϊκή (στη Βάρδα). Ομάδα που θα είναι κι εκ των αντιπάλων στο προσεχές πρωτάθλημα Γ’ Εθνικής.

– Για τους «πράσινους» της Βουπρασίας αυτό θα είναι το πρώτο φιλικό. Η ομάδα της Κ.Αχαίας έδωσε το δικό της πρώτο χθες, αγωνιζόμενη στο γήπεδο Λιμνοχωρίου (δεν ήταν ακόμα διαθέσιμο της δικό της, στο οποίο έχει μπει νέος χλοοτάπητας) το Μεσολόγγι κι από το οποίο ηττήθηκε με 1-0 σκορ.

Επίσης, στη γειτονική ομάδα υπενθυμίζεται, είναι τεχνικός ο Ηλείος Αλέξης Γαβριλόπουλος (από το μεγαλύτερο ήδη διάστημα του περυσινού πρωταθλήματος, όταν μετά τις πρώτες αγωνιστικές και το κακό ξεκίνημα, αλλά και το σοκ από την τιμωρία για χρησιμοποίηση τιμωρημένου παίκτη στο ματς με τον Αστέρα από μεγάλη αβλεψία, αποχώρησε ο Μίλτος Γκόφας που είχε ξεκινήσει).

– Και πρόσφατο μεταγραφικό απόκτημα της είναι ο Ηλείος μεσοεπιθετικός Θανάσης Νικολόπουλος (παλιότερα σε Ηλειακό Λεχαινών, ΠΑΣ Γιάννινα, Κόρινθο, Δόξα Ν.Μ., που πέρυσι ήταν στον Αστέρα Αμαλιάδας αλλά άτυχος παθαίνοντας ρήξη χιαστών στις αρχές της περιόδου). Κι ο οποίος πλέον θα επιχειρήσει ένα νέο ξεκίνημα.

Εκεί έχουν πλέον μεταβεί και οι περυσινοί παίκτες του ΠΑΟΒ, Σαμπανέι, Κοκκίνης, Μητρόπουλος.

* * * Απο κει και πέρα, ο ΠΑΟΒ έχει κλεισμένα και τα εξής φιλικά παιχνίδια:

 

26-8 Σάββατο
ΘΥΕΛΛΑ ΠΑΤΡΩΝ – Π.Α.Ο ΒΑΡΔΑΣ

27-8 Κυριακή
Π.Α.Ο ΒΑΡΔΑΣ – ΠΑΛΛΗΞΟΥΡΙΑΚΟΣ

30-8 Τετάρτη
ΠΑΝΜΟΒΡΙΑΚΟΣ ΡΙΟΛΟΥ – Π.Α.Ο ΒΑΡΔΑΣ

2-9 Σάββατο
ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΒΡΑΧΝΕΪ́ΚΩΝ – Π.Α.Ο ΒΑΡΔΑΣ

6-9 Τετάρτη
Π.Α.Ο ΒΑΡΔΑΣ – ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΣ

10-9 Σάββατο
ΝΙΚΗ ΤΡΑΓΑΝΟΥ – Π.Α.Ο ΒΑΡΔΑΣ

 

Πηγή: iliaoikonomia

Related posts

Τα ζευγάρια από την κλήρωση για την 3η φάση του Κυπέλλου Ελλάδας με ομάδες και της Football League-Τηλυκράτης-Αήττητος και Εθνικός-Ηρακλής από τα δυνατά ματς

Ρένος Γιαμπουράς

Εντυπωσίασε αλλά…Πλατανιάς

Κωνσταντίνος Περούλης

Οι διαιτητές 20ης, 21ης 24ης & 28ης αγωνιστικής και στους οκτώ ομίλους της Γ’ Εθνικής

Abola Team 3