free page hit counter
17.6 C
Αθήνα
25 Απριλίου, 2024
Abola.gr
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Είπε το ναι ο Τσάβες στον Παναθηναϊκό

Ο Αντρές Τσάβες αποδέχτηκε την πρόταση του Παναθηναϊκού και τις επόμενες ώρες θα βρίσκεται στην Ελλάδα για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του στο τριφύλλι. Τετάρτη πιθανότατα στην Αθήνα ο Αργεντινός.

Παίκτης του Παναθηναϊκού θα γίνει τελικά ο Άντρες Τσάβες με τον 26χρονο φορ να αποδέχεται την πρόταση του Παναθηναϊκού και θα συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα με τους πράσινους να ολοκληρώνουν μια σπουδαία μεταγραφή.

Ο 26χρονος επιθετικός από τη πρώτη στιγμή ήταν η νούμερο ένα επιλογή του τριφυλλιού και του Μαρίνου Ουζουνίδη για την κορυφή της επίθεσης και για να καλύψει το κενό του Μάρκους Μπεργκ και για αυτό οι πράσινοι επέμειναν για την απόκτηση του. Θα πρέπει να σημειώσουμε ότι ο Τσάβες αποτελούσε προτεραιότητα προ του Πούκι αλλά επίσης ήταν και πιο δύσκολη περίπτωση για αυτό αρχικά για το τριφύλλι προέκυψε η λύση του Φινλανδού.

Οι πράσινοι τα είχαν βρει από το Σάββατο με την Μπόκα Τζούνιορς και μπόρεσαν τις μέρες που ακολούθησαν να κάμψουν τις αντιρρήσεις του και τελικά είπε το μεγάλο “ναι” στον Παναθηναϊκό και τις επόμενες μέρες αναμένεται στην Ελλάδα για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του.

Ο ίδιος ο 26χρονος επιθετικός ήταν αυτός που επιβεβαίωσε ότι αποδέχτηκε την πρόταση του τριφυλλιού καθώς τα ξημερώματα της Τρίτης είπε σε δημοσιογράφους στην Αργεντινή πως έρχεται στον Παναθηναϊκό τονίζοντας: “Σε άλλο κλαμπ στην Αργεντινή δεν θα ήθελα να παίξω. Ευχαρίστησα την Μπελγράνο αλλά ο Παναθηναϊκός είναι μια μεγάλη ομάδα”. “Αφού μίλησε με την οικογένειά μου, πήρα την απόφαση να αφήσω τη Μπόκα και να συνεχίσω την καριέρα μου στη Ελλάδα”, τόνισε αργότερα ο Αργεντινός στον ραδιοφωνικό σταθμό “Radio La Red”.

Πρόκειται για τη πιο δαπανηρή μεταγραφή του Παναθηναϊκού επί Γιάννη Αλαφούζου με τους πράσινους να δίνουν 1,3 εκατ. ευρώ σε Μπόκα και Μπάνφιλντ για το 50% των δικαιωμάτων του και άλλο 1,3 εκατ. ευρώ τον επόμενο Ιούνιο, προκειμένου να τον κάνουν 100% δικό τους.

Σε ότι έχει να κάνει με τον ίδιο του δίνουν ένα συμβόλαιο της τάξεως των 600.000, 650.000, 700.000 ευρώ για τα τρία χρόνια καθιστώντας τον έναν από τους ακριβοπληρωμένους πράσινους στο ρόστερ τους.

Πλέον η προσπάθεια που γίνεται από πλευράς Παναθηναϊκού είναι ο παίκτης να έρθει στην Ελλάδα όσο το δυνατόν πιο σύντομα, πιθανόν την Τετάρτη το πρωί, και να γίνει η ύστατη προσπάθεια να ολοκληρωθεί η μεταγραφή μέχρι την Τετάρτη το απόγευμα και να μπορέσει να δηλωθεί στην UEFA για τα ματς με την Αθλέτικ.

Κάτι το οποίο είναι πολύ δύσκολο αλλά στο τριφύλλι θα το παλέψουν προκειμένου ο Μαρίνος Ουζουνίδης να έχει μια ακόμη λύση τουλάχιστον για τον επαναληπτικό στο Μπιλμπάο.

Related posts

Μουντιάλ 2018: Ισπανία-Ρωσία 3-4 πεν. (1-1 κ.δ., παρ.)

Abola Team 2

Με ανατροπή απέναντι στον Ιάλυσο η Καλλιθέα, εδραιώθηκε στη δεύτερη θέση

Γιώργος Ανανίδας

ΕΠΣΑΝΑ: Το πρόγραμμα του Σαββάτου (11/11) στις τρεις κατηγορίες

Abola Team