free page hit counter
22.9 C
Αθήνα
28 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

«Κανόνι» αποχώρησης… βάρεσε και ο Εορδαϊκός από την Γ’ Εθνική!

Στα χνάρια του «γείτονα» Πυρσού Γρεβενών βάδισε δυστυχώς ακόμα μια ιστορική ομάδα της δυτικής Μακεδονίας, ο Εορδαϊκός, αφού τη Δευτέρα, τελευταία μέρα για δήλωση συμμετοχής στη Γ΄ Εθνική, αποφάσισε να μην δηλώσει!

Η ομάδα της Πτολεμαϊδας δεν «κατεβαίνει» και μένει να διαφανεί αν παίξει στο τοπικό της ΕΠΣ Κοζάνης .ή… πουθενά (!), «βγάζοντας» προσεχώς διοίκηση Πρωτοδικείου (παραδίδονται δελτία και σφραγίδες, ενώ όλοι οι παίκτες είναι ελεύθεροι, με τους περισσότερους ήδη να έχουν βρει επόμενες ομάδες).

Έτσι, πέφτει η αυλαία των «λιγνιτωρύχων», που παραδίδουν… πνεύμα για ένα άδοξο φινάλε και παρότι προσωρινά υπήρξαν ελπίδες από την κίνηση με επικεφαλής τον Θεόφιλο Βαρνασίδη, η οποία όμως δεν τελεσφόρησε, αφού δεν εξασφάλισε τις εγγυήσεις και την πλαισίωση που επιζητούσε και έκανε πίσω.

Νωρίτερα, είχε αποχωρήσει οριστικά (και αμετάκλητα αυτή τη φορά) ο ισχυρός άνδρας των τελευταίων ετών, Σάββας Λιάμης, βυθίζοντας στο σκοτάδι και την αβεβαιότητα για το «αύριο» τον Εορδαϊκό.

Συνεπώς, ακόμα μια ομάδα της κατηγορίας στον Βορρά αδυνατεί να ανταποκριθεί, μετά τον Πανθρακικό και ενώ είναι στον… αέρα και ο Ποσειδώνας Πιερίας.

Related posts

Πήρε Κωστούλα ο Ιωνικός Νικαίας

Abola Team 2

Κράτησε τον Δημήτρη Θανόπουλο ο Αγ. Ιερόθεος

Abola Team 2

Τον Γιάννη Ντόση και Πατσιογιώργο, Πιαστόπουλο, Κυπαρίσση πήρε ο Βόλος Ν.Π.Σ.

Abola Team 2