free page hit counter
21.3 C
Αθήνα
23 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΑΘΗΝΩΝ

«Λάμψη» από Κώτση ο Αστέρας Χαϊδαρίου

Την ένταξη του 23χρονου επιθετικού από τον Λαρισαϊκό ανακοίνωσε η φιλόδοξη ομάδα των δυτικών προαστίων.

Την μεταγραφική του αντεπίθεση σε όλα τα μέτωπα συνεχίζει ακάθεκτος ο Αστέρας Χαϊδαρίου!

Οι ιθύνοντες του ιδιαίτερα φιλόδοξου συλλόγου των δυτικών προαστίων μετά από συντονισμένες ενέργειες ήρθαν σε συμφωνία με τον Λαρισαϊκό για την απόκτηση του 23χρονου φορ του Λαρισαϊκού (σ.σ. γεννηθείς στις 17/8/1994), ο οποίος ξεχωρίζει για την δεινότητά του στο σκοράρισμα κι αναμένεται να προσδώσει ποιότητα και λάμψη στην εμπροσθοφυλακή της νέας του ομάδας. Η συμφωνία αφορά συνεργασία ενός έτους.

Το νέο απόκτημα του Αστέρα Χαϊδαρίου μπορεί να αγωνιστεί με την ίδια ευχέρεια και στις τρεις θέσεις της επίθεσης , ενώ ξέχωρα από την εκτελεστική του δεινότητα, διακρίνεται για την ταχύτητά του και την  δυνατότητά του να δημιουργεί φάσεις και προϋποθέσεις με τον διασκελισμό του.

Ο Κώτσης έχει αναδειχθεί δύο σεζόν στον Λαρισαϊκό πρώτος σκόρερ της Γ’ ΕΠΣΑ και τον ακολουθούν εξαιρετικές συστάσεις αναφορικά  με την αξία του και θεωρείται δεδομένο ότι θα αποτελέσει ιδιαίτερα χρήσιμη μονάδα για τον προπονητή Βασίλη Τσιάκαλο.

Επίσης, παρά το νεαρό της ηλικίας του, έχει να επιδείξει αξιοπρόσεκτο βιογραφικό, αφού έχει αγωνιστεί στο παρελθόν στον Άγιαξ Ταύρου, όταν η ιστορική ομάδα αγωνιζόταν στα σαλόνια της Γ’ Εθνικής, ενώ εκτός του Λαρισαϊκού, έχει παίξει και στον Γκυζιακό. Στο πρώτο της περασμένης περιόδου αγωνίστηκε στον Νεοπεντελικό, ενώ τον προηγούμενο Ιανουάριο επέστρεψε στον Λαρισαϊκό.

 

Τσιάκαλος: «Στόχος μία ανώτερη πορεία από πέρυσι» 

Με πολλά όνειρα και φιλοδοξίες για την νέα σεζόν ξεκινάει την Τετάρτη (16/8) ο Αστέρας Χαϊδαρίου την προετοιμασία του για την ερχόμενη ιδιαίτερα απαιτητική σεζόν.

Ο αρχιτέκτονας των επιτυχιών του συλλόγου Βασίλης Τσιάκαλος στις δηλώσεις του έδωσε το στίγμα του για το νέο εγχείρημα της ομάδας του:

«Ξεκινάμε την νέα σεζόν με αρκετές βλέψεις, αισιοδοξία, αλλά και υψηλές προσδοκίες, Η ομάδα μας ενισχύθηκε αρκετά με παίκτες ποιότητας, ενώ παράλληλα, θα επιδιώξουμε να δώσουμε χρόνο συμμετοχής σε πολλά δικά μας παιδιά που προέρχονται από τις πλούσιες υποδομές μας. Ξεκάθαρος κι αντικειμενικός στόχος, είναι να πετύχουμε μία πορεία καλύτερη συγκριτικά εμ την περασμένη σεζόν και αυτή να συνδυαστεί με όμορφο κι ελκυστικό ποδόσφαιρο. Θεωρώ ότι έχουμε όλα τα φόντα, ώστε να τα καταφέρουμε»

 

 

 

Related posts

Ξανά με Χρήστο Φίλη ο Άφοβος Σεπολίων

Τάσος Ζαφειρίου

Ζαμπέτας «Όσο το δυνατόν πιο ανταγωνιστικοί κόντρα στον Άρη Καλαμακίου»

Ερμής Ειρ. Ηρακλείου-Άτλας Κυψέλης 1-1

Abola Team 3