free page hit counter
16.8 C
Αθήνα
19 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Τα λένε διοίκηση και Αθανασίου στον Διαγόρα μετά το θέμα που προέκυψε

Σημαντικό θέμα προέκυψε στην ομάδα του Διαγόρα με τον Παντελή Αθανασίου.

Ο έμπειρος μεσοαμυντικός έμεινε εκτός αποστολής από το φιλικό παιχνίδι του «γηραιού» με τον ΓΑΣ Ιάλυσος, έπειτα από απόφαση της διοίκησης, με τους λόγους να μην έχουν γίνει γνωστοί.
Οι άνθρωποι του «γηραιού» αναμενόταν να συναντηθούν με τον Παντελή Αθανασίου για να συζητήσουν το θέμα που προέκυψε, με όλα τα ενδεχόμενο αναφορικά με τον μέλλον του ποδοσφαιριστή να είναι ανοικτά.
Ικανοποιημένος ο Σταύρου
Το Σάββατο ο Διαγόρας φιλοξενήθηκε στο «Οικονομίδειο» από τον ΓΑΣ Ιάλυσος στο δεύτερο φιλικό παιχνίδι, στο πλαίσιο της προετοιμασίας του.
Ο παιχνίδι ολοκληρώθηκε στο ισόπαλο σκορ 1-1, ωστόσο ήταν το τελευταίο που ενδιέφερε τον προπονητή του «γηραιού» Ανδρέα Σταύρου, αφού σκοπός του ήταν να δει την ομάδα του βελτιωμένη σε σχέση με την φιλική αναμέτρηση με τον Ηρακλή Μαριτσών.
Ο Κύπριος τεχνικός ικανοποιημένος από την εικόνα της ομάδας του, από την διάθεση που έδειξαν όλοι οι ποδοσφαιριστές που χρησιμοποίησε, αλλά και από την προσπάθεια που κατέβαλλαν.
Έβγαλε χρήσιμα συμπεράσματα, τόσο θετικά όσο και αρνητικά, κάτι απολύτως φυσιολογικό για την εποχή και πλέον καλείται να δουλέψει πάνω στις αδυναμίες που διαπίστωσε, προκειμένου οι ποδοσφαιριστές να βελτιωθούν για να είναι πανέτοιμοι στις επίσημες υποχρεώσεις του συλλόγου στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας.
Τώρα όσον αφορά στην προετοιμασία, μετά από το ρεπό της Κυριακής, οι ποδοσφαιριστές του Διαγόρα επέστρεψαν χθες σε κανονικούς ρυθμούς.
Η προπόνηση διεξήχθη το πρωί στο βοηθητικό του δημοτικού σταδίου, με ασκήσεις φυσικής κατάστασης και ταχύτητες.
Το ευχάριστο για τον Ανδρέα Σταύρου ήταν ότι ο Κυριάκος Ευαγγελιδάκης προπονήθηκε κανονικά, αφού ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπιζε.
Το ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης συνεχίζουν οι Τάσος Κιοσέογλου και Γιάννης Καλημέρης.
Σήμερα οι αθλητές του «γηραιού» θα έχουν ρεπό για να ξεκουραστούν και την Τετάρτη θα επιστρέψουν στην προετοιμασία τους.
Τέλος, να αναφέρουμε ότι το Σάββατο ο Διαγόρας θα δώσει το τρίτο του φιλικό παιχνίδι, με αντίπαλο την ΑΕΡΑ, στο δημοτικό στάδιο της πόλης.

Related posts

Πανιώνιος: Ανακοίνωσε τον Μαρινάκη

Abola Team

Ο Ασπρόπυργος 1-0 τον Διαγόρα Ρόδου

Abola Team 2

Ανανέωσαν Καντιμοίρης, Ευγενικός, Ιμεραλιλάι και Καμπούρης στη Ρόδο

Abola Team 3