free page hit counter
17.1 C
Αθήνα
29 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Φιλική ήττα με 2-3 από Αλμυρό για ΠΟΑ

Κατώτερος των προσδοκιών εμφανίστηκε ο ΠΟΑ στο φιλικό παιχνίδι με τον Αλμυρό που διεξήχθη το απόγευμα της Τετάρτης 16 Αυγούστου στο Ατσαλένιο.

Δύο γκολ για τον Σαράντο Σακλαμάκη, κόντρα στην πρώην ομάδα του τον ΠΟΑ. Δημιούργησε αρκετές ευκαιρίες, αλλά “πλήρωσε” την αστοχία του ο ΠΟΑ.

Σε ένα παιχνίδι με καλό ρυθμό και ωραίες στιγμές ανά διαστήματα, ΠΟΑ και Αλμυρός αναμετρήθηκαν σε φιλικό παιχνίδι με τους Μανώλη Σουτζή-Κώστα Κουντούρη να βγάζουν αρκετά χρήσιμα συμπεράσματα ενόψει της συνέχειας της προετοιμασίας τους.

Η εικόνα του ΠΟΑ ήταν κακή ανά διαστήματα, ενώ από την άλλη ο Αλμυρός, παίζοντας με μία πιο δυνατή ομάδα, εκμεταλλεύτηκε την ταχύτητα του στην επίθεση (κυρίως με τον Σακλαμάκη) και “χτυπούσε” στις αντεπιθέσεις έχοντας καλές στιγμές και τρία γκολ, παίρνοντας και τη νίκη, έχοντας μία καλή γενική εικόνα.

Στο 7′ ήρθε η πρώτη καλή στιγμή για τον ΠΟΑ με τον Ρουμπάκη να κάνει μία σέντρα στο δεύτερο δοκάρι, όμως ο Ντάμπος αστόχησε με το κεφάλι. Στο 15′ μετά από δυνατό πλάγιο του Τάσου Απλαδά, ο Νταουσιάνης κοντρόλαρε ανενόχλητος μέσα στη περιοχή, έδωσε στον Πέτρο Στρατήγη, όμως το σουτ του τελευταίου κόντραρε στα σώματα και απομακρύνθηκε. Στο 18′ ο Μπουτσάκης με κάθετη ε΄βγαλε σε ωραία θέση τον Ντάμπο, όμως ο Κοιλάδης κράτησε ανέπαφη την εστία του, διώχνοντας εντυπωσιακά σε κόρνερ. Στο 25′ ο Μπουτσάκης δημιούργησε και πάλι προυποθέσεις για γκολ, όμως ο Τριανταφύλλου με σουτ αστόχησε.

Στο 26′ και στο 30′ χάθηκαν δύο ακόμα καλές στιγμές για τον ΠΟΑ με Τριανταφύλλου και Ρουμπάκη αντίστοιχα, όπως και στο 33′ όταν ο Πατινιώτης με σέντρα στο δεύτερο δοκάρι βρήκε τον Ρουμπάκη, αλλά αυτός δεν κατάφερε να σημαδέψει σωστά με το κεφάλι. Στο 40′ ο Κοιλάδης με τα πόδια απομάκρυνε σε κόρνερ σουτ του Ντάμπος, ο οποίος από θέση τετ α τετ μόνος του, δεν κατάφερε να νικήσει τον νεαρό τερματοφύλακα.

Στο 42′ ο Αλμυρός πήρε το προβάδισμα, ο Πέτρος Στρατήγης από τα δεξιά έβγαλε σέντρα για το δεύτερο δοκάρι, εκεί όπου ο Σακλαμάκης ανενόχλητος με κεφαλιά έκανε το 0-1 για τον Αλμυρό. Το πρώτο ημίχρονο ολοκληρώθηκε με τρεις καλές στιγμές για τον ΠΟΑ, αρχικά στο 43′ ένα δυνατό σουτ του Χατζηανδρέου από το ύψος της περιοχής χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι, στο 44′ ο Κοιλάδης είπε “όχι” και σε σουτ του Τριανταφύλλου ενώ στο 45′ η μεγαλύτερη στιγμή του πρώτου μέρουυς, αρχικά ο Τριανταφύλλου με προβολή σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι και στην επαναφορά ο Ντάμπος, ανενόχλητος, μέσα από τη μικρή περιοχή, με προβολή έστειλε τη μπάλα ελάχιστα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Η επανάληψη είχε περισσότερα γκολ, σε λιγότερες φάσεις συγκριτικά με το πρώτο μέρος. Στο 55′ ο Κοιλάδης απέκρουσε ενστικτωδώς πλασαριστό σουτ του Φραγκιαδάκη και στο 60′ και 61′ ο Αλμυρός “απάντησε” στις ευκαιρίες του δευτέρου ημιχρόνου με τον Πέτρο Στρατήγη να εκτελεί ένα μακρινό φάουλ και η μπάλα να περνάει ελάχιστα άουτ, ενώ ένα λεπτό αργότερα ο Ανδρέας Στρατήγης δεν σημάδεψε σωστά με το κεφάλι.

Στο 75′ ο ΠΟΑ έφερε το παιχνίδι στα ίσα με τον Φραγκιαδάκη να σουτάρει και να κάνει το 1-1, ενώ το αμέσως επόμενο λεπτό ο Χαρμπής εκμεταλλευόμενος λάθος της άμυνας βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση και με σουτ έκανε το 2-1. Στο 80′ ο Σακλαμάκης με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα κόντρα στην πρώην ομάδα του τον ΠΟΑ έκανε το 2-2 και το τελικό 2-3 διαμόρφωσε ο Τάσος Απλαδάς με απευθείας εκτέλεση φάουλ.

ΠΟΑ: Ματαλλιωτάκης, Χαρίτος, Τζανής, Καρβελάς, Γιαλιτάκης, Ρουμπάκης, Μπουτσάκης, Πατηνιώτης, Τριανταφύλλου, Χατζηανδρέου, Ντάμπος.

Έπαιξαν και οι: Ζαργκλής, Τσαχάκης, Χαμαλάκης, Γιαλυτάκης, Παπαδομιχελάκης, Χανιωτάκης, Νταγκόντι, Τοπάλι, Ξυλούρης, Χαρμπής, Λέλεκας, Φραγκιαδάκης.

ΑΛΜΥΡΟΣ: Κοιλάδης, Τ. Απλαδάς, Κλάδος, Παπαντωνάκης, Παπαγγελής, Κονιδάκης, Σταυρακάκης, Π. Στρατήγης, Ανδρ. Στρατήγης, Νταουσιάνης, Σακλαμάκης.

Έπαιξαν και οι: Β. Μανωλακάκης, Ηρ. Απλαδάς, Κατσαμάνης, Μαυράκης, Μιχελινάκης, Κεφαλογιάννης.

Ικανοποιημένος από τη διάθεση όχι όμως απο το αποτέλεσμα έμεινε ο προπονητής του ΠΟΑ, Μανώλης Σουτζής, μετά τη λήξη του αγώνα με τον Αλμυρό. Χαρακτηριστικές είναι και οι δηλώσεις που έκανε λέγοντας:

Στο α’ μέρος μας έλλειψε το γκολ όμως έιχαμε πάρα πολλές τελικές. Στο β’ μέρος μέχρι το 55′ και 60′ είχαμε ευκαιρίες, όμως μας προβλημάτισε το γεγονός ότι δεν σκοράραμε. Με λίγα λόγια, το αρνητικό είναι ότι δεχτήκαμε στην πρώτη ευκαιρία του αντιπάλου γκολ και στο β’ μέρος από τη στιγμή που χρησιμοποιήσαμε νεαρούς παίκτες χάσαμε την συνοχή μας. Μας στεναχωρεί το αποτέλεσμα αλλά θα είμαστε έτοιμοι όταν πρέπει’.

Related posts

Πήρε Θανάση Μάγγο ο Πανασπροπυργιακός

Abola Team 2

«Τρέχουν» τον μεταγραφικό σχεδιασμό στον ΟΦΗ

Ρένος Γιαμπουράς

Ζήτησε 400 εισιτήρια για το ματς με Προοδευτική ο Ιωνικός

Abola Team 2