free page hit counter
24.7 C
Αθήνα
24 Απριλίου, 2024
Abola.gr
CHAMPIONS LEAGUE

Ο Ολυμπιακός 2-1 τη Ριέκα με ανατροπή στο σκορ

Με παλικαρίσιο τρόπο ο Ολυμπιακός αν και βρέθηκε στην έδρα του πίσω στο σκορ, κατάφερε λίγο πριν την εκπνοή να νικήσει με 2-1 τη Ριέκα και να έχει τον πρώτο λόγο ενόψει της ρεβάνς για την πρόκριση στους Ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.

 

Ο Ολυμπιακός έχασε πολλές ευκαιρίες, βρέθηκε πίσω στο σκορ, όμως με Οτζίτζα και Ρομαό το γύρισε (2-1) και έδειξε ότι η πρόκριση στους ομίλους δεν χάνεται!

Ο Ολυμπιακός βρέθηκε πίσω στο σκορ στο ματς με τη Ριέκα με το γκολ που πέτυχε ο Έμπερ στο 42′ της αναμέτρησης με τους “ερυθρόλευκους” αλλά ο Οτζίτζα Οφόε στο 66′ με ωραίο πλασέ έκανε το 1-1.

Ο Ολυμπιακός μπήκε καλύτερα στο δεύτερο μέρος και έφτασε στην ισοφάριση στο 66′ μετά από ωραία ενέργεια και πάσα του Φορτούνη που λίγη ώρα νωρίτερα είχε περάσει ως αλλαγή στο ματς και όμορφο πλασέ του Οτζίτζα Οφόε που έκανε το 1-1.

Στο 90’+3 από φάουλ του Φορτούνη που η είσοδός του στο παιχνίδι ήταν καθοριστική για τον Ολυμπιακό ξεκίνησε το γκολ της ανατροπής από τον Ρομαό!

Στο 90′ δοκάρι για τον Ολυμπιακό! Ο Κούτρης έκανε την σέντρα ο Ανδρούτσος έπιασε την κεφαλιά με τη μπάλα να χτυπά στο οριζόντιο δοκάρι του Σλούγκα και να καταλήγει άουτ!

Related posts

Πρόκριση για Μονακό και Ατλέτικο Μαδρίτης στο Τσάμπιονς Λιγκ

Abola Team 3

Τρομοκρατική επίθεση στο Champions League!-Παπασταθόπουλος: “Είμαι φοβισμένος”

Abola Team 3

Τιμητική ήττα για τον Ολυμπιακό

Kώστας Παλαιολόγος