free page hit counter
22.9 C
Αθήνα
28 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Με Αναστασιάδη και Αλεξιάδη στις εξέδρες θα πορευτεί ο Ιάλυσος

Δυο εγνωσμένης αξίας προπονητές της χώρας μας πολύ πιθανόν να δώσουν το «παρών» στις εξέδρες του «Οικονομίδειου» στην διάρκεια της αγωνιστικής περιόδου 2017-2018 για να παρακολουθήσουν τις αναμετρήσεις του ΓΑΣ Ιάλυσος στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας.

Οι Άγγελος Αναστασιάδης και Ηλίας Αλεξιάδης προμηθεύτηκαν εισιτήρια διαρκείας των «τοξοβόλων», δείχνοντας με αυτό τον τρόπο την στήριξή τους στον ΓΑΣ Ιάλυσος και τον προπονητή του Αλέξανδρο Αλεξιάδη.
Ως γνωστόν οι Άγγελος Αναστασιάδης και Ηλίας Αλεξιάδης έχουν στενές σχέσεις με το νησί, αφού έχουν αγωνιστεί ως ποδοσφαιριστές, ενώ έχουν διατελέσει και προπονητές.
Να σημειώσουμε ότι ο Ηλίας Αλεξιάδης είναι πατέρας του προπονητή του ΓΑΣ Ιάλυσος, Αλέξανδρου και ο Άγγελος Αναστασιάδης έχει στενές σχέσεις με την οικογένεια Αλεξιάδη.
Στα αγωνιστικά
Με απογευματινή προπόνηση στο «Οικονομίδειο» συνεχίστηκε χθες η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του ΓΑΣ Ιάλυσος, μετά από το ρεπό της Τρίτης.
Ο Αλέξανδρος Αλεξιάδης και οι συνεργάτες του, μετά από το απαραίτητο ζέσταμα, έδωσαν εντολή να εκτελεστούν ασκήσεις φυσικής κατάστασης και τακτικής.
Το σημερινό πρόγραμμα περιλαμβάνει διπλή προπόνηση για τους «τοξοβόλους». Το πρωί οι ποδοσφαιριστές θα επιδοθούν σε ασκήσεις ενδυνάμωσης στο γυμναστήριο και το απόγευμα θα προπονηθούν στο «Οικονομίδειο», σε ασκήσεις τακτικής και σε αγωνιστικά παιχνίδια με την μπάλα.
Και την Παρασκευή το πρόγραμμα περιλαμβάνει διπλή προπόνηση, πρωί και απόγευμα στο «Οικονομίδειο».
Τέλος, να αναφέρουμε ότι το ευχάριστο στο στρατόπεδο του ΓΑΣ Ιάλυσος είναι ότι δεν υπάρχουν προβλήματα με τραυματισμούς και ότι όλοι οι ποδοσφαιριστές συμμετέχουν κανονικά στις προπονήσεις.

Related posts

Κηφισιά: Η θέση της για την κατάσταση στις ερασιτεχνικές κατηγορίες

Γιώργος Ανανίδας

Δανεικό στον Ήφαιστο Νίκαιας έδωσε ο Εθνικός τον Ζούπα

Abola Team 2

Με τρεις απουσίες ο ΠΟΑ απέναντι στο Αιγάλεω

Abola Team 2