free page hit counter
18.8 C
Αθήνα
19 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Σε δεύτερη μοίρα το σκορ για τον ΟΦ Ιεράπετρας στο πρώτο φιλικό-Κυκλοφόρησαν τα διαρκείας

Το πρώτο του φιλικό έδωσε ο ΟΦΙ κόντρα στον ΑΟΑΝ (1-1) με τον Γιάννη Μάγγο να βγάζει τα πρώτα συμπεράσματα.

Πρώτο παιχνίδι για τη νέα σεζόν για τον ΟΦΙ κόντρα στον ΑΟΑΝ στο γήπεδο του Καλού Χωριού με το τελικό σκορ  να είναι 1-1.

Ήταν το πρώτο φιλικό για την νεοφώτιστη στην Γ εθνική ομάδα της Ιεράπετρας που μετράει ήδη μία εβδομάδα προετοιμασίας.

Ο Γιάννης Μάγγος σχημάτισε μια πρώτη εικόνα, κυρίως ατομικά, για κάθε ποδοσφαιριστή του ενώ το τελικό σκορ (1-1) είναι κάτι που περνάει ασφαλώς σε δεύτερη μοίρα αφού σημασία έχει όλα όσα σημείωσαν οι  δύο προπονητές.

Σε κυκλοφορία τέθηκαν τα εισιτήρια διαρκείας του ΟΦ Ιεράπετρας, όπως γνωστοποίησε με ανακοίνωσή της η διοίκηση του συλλόγου. Μάλιστα, οι ιθύνοντες προχώρησαν σε μία ωραία πρωτοβουλία και δημιούργησαν ένα όμορφο video, ενόψει της νέας χρονιάς.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΑΝ ΤΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΩΡΑΙΟ ΒΙΝΤΕΑΚΙ.

Τα διαρκείας του ΟΦΙ κυκλοφόρησαν. Ας προμηθευτούμε όλοι από ένα , να ενισχύσομε την προσπάθεια της ομάδας , στο δύσκολο πρωτάθλημα της Γ Εθνικής. Ενα πρωτάθλημα στο οποίο μας θέλουν κοντά προπονητής και πάικτες , όπως θα δείτε στο ωραίο βιντεάκι που ακολουθεί. Για να προμηθευτείτε εισιτήρια διαρκείας επικοινωνήστε με τα τηλέφωνα 6945580224 και 6944552599

Related posts

Α.Ε. Μυκόνου: Επίσημο του Τσιώλη, αναλαμβάνει άμεσα ευθύνες

Γιώργος Ανανίδας

Ανακοίνωσε Βασίλη Πατσατζόγλου ο Ιωνικός Νικαίας

Abola Team 2

Ισόπαλοι χωρίς τέρματα Εθνικός-Ηρόδοτος και Απόλλων Παραλιμνίου-Τηλυκράτης, διπλό ο Αήττητος, νίκη ο Ηρακλής στην 2η αγωνιστική των μπαράζ ανόδου στην Γ’ Εθνική: Βαθμολογίες, επόμενη αγωνιστική

Abola Team 3