free page hit counter
17.1 C
Αθήνα
29 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Συμφωνεί με Ετόφ ο ΟΦ Ιεράπετρας

Σε φουλ ρυθμούς συνεχίζει τη προετοιμασία του ο Ηρόδοτος ο οποίος το απόγευμα της Παρασκευής 18 Αυγούστου θα υποδεχθεί στη Νέα Αλικαρνασσό τον ΟΦ Ιεράπετρας στο τρίτο κατά σειρά φιλικό παιχνίδι του, ενώ παράλληλα, αναμένεται τις επόμενες ημέρες στο Ηράκλειο ο Ετόφ, ο οποίος φέρεται να έχει συμφωνήσει προφορικά με τους ανθρώπους του Ηροδότου.

 

Όπως έγινε γνωστό, την Παρασκευή 18 Αυγούστου στις 18:30 στο γήπεδο της Νέας Αλικαρνασσού, ο Ηρόδοτος θα αντιμετωπίσει τον ΟΦ Ιεράπετρας σε φιλικό παιχνίδι, το τρίτο κατά σειρά για την ομάδα της Νέας Αλικαρνασσού στο πλαίσιο της προετοιμασίας της, μετά τα φιλικά με Νέους Ηροδότου και το τουρνουά των Αρχανών στο οποίο μετείχαν.

 

Πέραν πάντως του φιλικού με τον ΟΦΙ, για το Σάββατο(19/8) έχει οριστεί ακόμα ένα φιλικό με την Τριτωνία, ομάδα της Α2 ΕΠΣΗ και πάλι στη Νέα Αλικαρνασσό στις 18:30. Στα μετεγγραφικά, ο Ηρόδοτος αναζητούσε έναν επιθετικό και φέρεται να τον έχει βρει στο… πρόσωπο του βούλγαρου Ετόφ, ο οποίος αναμένεται τις επόμενες ημέρες στο Ηράκλειο για να ολοκληρώσει τις συζητήσεις του με τους ανθρώπους της Νέας Αλικαρνασσού και να υπογράψει εάν δεν προκύψει κάποιο απρόοπτο.

 

Υπενθυμίζουμε, στο παρελθόν ο Ετόφ είχε “απασχολήσει” τον Ερμή Ζωνιανών, όμως η μετεγγραφή του δεν είχε ολοκληρωθεί, παρά το γεγονός πως οι δύο πλευρές βρέθηκαν πολύ κοντά. Με ανακοίνωση της η διοίκηση του Ηροδότου, έκανε γνωστή την έναρξη της συνεργασίας με τον φυσικοθεραπευτή Νίκο Δενδραλίδη. Η ανακοίνωση, αναφέρει: “Ο ΠΑΣΑ Ηρόδοτος καλωσορίζει στην οικογένεια του, τον φυσικοθεραπευτή Νίκο Δενδραλίδη, όπου την αγωνιστική περίοδο 2017-2018 στη Γ’ Εθνική θα παρέχει κάθε ιατρική βοήθεια στους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας”.

 

Related posts

Ανανέωση με Γκουγκουντρή και Μπεγκλετζή ο Ιάλυσος

Abola Team 3

Οι τυχεροί της λαχειοφόρου αγοράς του Ηροδότου

Abola Team 2

Κούρσα ανόδου για Εργοτέλη-Ιωνικό ο 4ος όμιλος στην Γ’ Εθνική

Abola Team 3