free page hit counter
13.7 C
Αθήνα
20 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Τον Γιώργο Γεμιστό απέκτησε ο Αστέρας Βλαχιώτη

Σε ακόμη μια πολύ δυνατή μεταγραφή προχώρησε ο Αστέρας Βλαχιώτης αφού κατάφερε να εντάξει στο δυναμικό του έναν από τους καλύτερους και ανερχόμενους μεσοεπιθετικούς που προέρχονται από το πρωτάθλημα της ΕΠΣΑ και συγκεκριμένα την Ηλιούπολη.

Συγκεκριμένα, στην δημοφιλή ομάδα της Λακωνίας θα αγωνίζεται από εδώ και στο εξής ο ακραίος επιθετικός που μπορεί να αγωνιστεί και στην αιχμή του δόρατος, Γιώργος Γεμιστός. Ο 23χρονος άσος που πέρυσι αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα του Μαυροβουνίου για λογαριασμό τις Λόβτσεν ήρθε σε συμφωνία με τον Αστέρα, αποτελώντας προσωπική επιλογή του Μίκι Τσίρκοβιτς με τον οποίο είχε συνεργαστεί στην Ηλιούπολη.

Αναλυτικά, το κειμενο:

Με σφραγίδα του Miki Tsirkovits και επιλογή Μανιατάκου ο ταλαντούχος επιθετικός από την Lovcen Μαυροβουνίου ανήκει πλέον στο δυναμικό του ΑΣΤΕΡΑ.
Από την παιδική ηλικία στην Ομάδα της Ηλιούπολης,όπου την περασμένη χρονιά αγωνιζόμενος στον Α’ γύρο πέτυχε 11 γκολ,ενώ στον δεύτερο γύρο πήρε μεταγραφή για την Lovcen Ομάδα Α’ Εθνικής του Μαυροβουνίου και πέτυχε 4 γκολ.

Related posts

Ειδικές δημοσιογραφικές διαπιστεύσεις για τα εντός έδρας ματς του Αήττητου

Abola Team 3

“Πρώτη” τη Δευτέρα για Προοδευτική

Abola Team 2

Λεμονής: «Η Προοδευτική σε τρία χρόνια θα είναι Α’ Εθνική»!

Ρένος Γιαμπουράς