free page hit counter
17.6 C
Αθήνα
25 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β' ΑΘΗΝΩΝ

Με στόχο την διάκριση, το ήθος και το ποιοτικό ποδόσφαιρο ξεκίνησε η Κηπούπολη-Δημ. Φιλίππου: “Αρχική επιδίωξη να “δέσουν” γρήγορα οι μεταγραφές με όλη την ομάδα

Με στόχο την καλύτερη δυνατή διάκριση στο πρωτάθλημα της Β’ ΕΠΣΑ στο οποίο επέστρεψε μόνο με νίκες, ξεκίνησε την προετοιμασία της η δημοφιλής ομάδα της Κηπούπολης, το απόγευμα της Παρασκευής 18/8 στο γήπεδο της Χρυσούπολης.

Το Abola.gr και η κάμερα του Abola.gr βρέθηκαν στο σημαντικό αυτό γεγονός ενώ, ο τεχνικός της Κηπούπολης Δημήτρης Φιλίππου- ο τεχνικός της εκπληκτικής ανόδου στην δήλωση που μας έκανε και θα μεταδοθεί ολόκληρη στην στήλη ON CAMERA μεταξύ άλλων τόνισε: “Έγιναν οι προσθήκες στις θέσεις που η ομάδα χρειαζόταν ενίσχυση από παίκτες που κυρίως είναι άριστοι χαρακτήρες. Στο νέο πρωτάθλημα θέλουμε να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο και να επιδιώξουμε την καλύτερη δυνατή διάκριση”.

Στο μεταξύ, ο Δημήτρης Τσουκνάκης φέτος ανέλαβε προπονητής στην ομάδα παίδων της Κηπούπολης.

 

Σε μια πολύ αξιόλογη πρωτοβουλία που είναι άξια συγχαρητηρίων προχώρησε η διοίκηση της Κηπούπολης η οποία εν όψει της νέας ποδοσφαιρικής χρονιάς ανακοίνωσε ότι τα παιδιά της Α’ Δημοτικού θα έχουν το δικαίωμα της δωρεάν συμμετοχής στην Ακαδημία του συλλόγου.

Παράλληλα θα γίνονται ειδικές τιμές σε ευπαθείς ομάδες του κοινωνικού ιστού της περιοχής.
 
 

 

Related posts

Aνανέωσε και ο Κονγκίνη στους Λύκους Χαϊδαρίου

admin

Σάρωσε η Κοψαχείλα 4-1 τον ΑΟ Γλυφάδας

Abola Team

Λαύρα Αργυρούπολης-Ελευθερούπολη 1-1

Abola Team 2