free page hit counter
20.9 C
Αθήνα
24 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Εξάσφαιρος ο Ηρόδοτος

Δεν αντιμετώπισε καμία δυσκολία στο φιλικό παιχνίδι με την Τριτωνία, ο Ηρόδοτος, ο οποίος επικράτησε με 6-1 στο γήπεδο της Νέας Αλικαρνασσού.

Σήμερα η άφιξη του βούλγαρου Ετόφ, ο οποίος έχει συμφωνήσει προφορικά με τους “κυανόλευκους”. 

Το συγκρότημα του Μανώλη Παπαματθαιάκη, κέρδισε και το δεύτερο συνεχόμενο φιλικό του παιχνίδι σε ισάριθμες ημέρες, μετά τη φιλική νίκη με 4-0 επί του ΟΦ Ιεράπετρας. Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Μωραΐτης με δύο προσωπικά του τέρματα έκανε το 1-0 και 2-0. Ο Κλινάκης έκανε το 3-0 και ο Τζουβάρας το 4-0. Οι φιλοξενούμενοι μείωσαν με αυτογκολ του Κασμερίδη, για να σημειώσουν από ένα ακόμα γκολ οι Κλινάκης-Τζουβάρας, κάνοντας το 5-1 και 6-1 αντίστοιχα.

Στα μετεγγραφικά τώρα, η ομάδα της Νέας Αλικαρνασσού έχει συμφωνήσει προφορικά με τον βούλγαρο Ετόφ, ο οποίος αναμένεται τις επόμενες ώρες στο Ηράκλειο για να ολοκληρωθεί και τυπικά η απόκτηση του.

Ηρόδοτος: Λουτριτώτης, Μωραΐτης, Αργκιλέσι, Παρθενιάδης, Κανδηλάκης, Μπιλτσάρι, Κλινάκης, Φουκαράκης, Τζουβάρας, Καργιωτάκης, Σπηλιώτης

Έπαιξαν και οι: Κασμερίδης, Γκίνης, Κυπριωτάκης Φ., Μπαλάφας, Παναγιωτάκης

Τριτωνία: Πολυχρονάκης, Φτυλάκης, Μανιουδάκης, Γκικόκας, Γεωργόπουλος, Σφακιανάκης, Αντωνακάκης, Μαρκάκης, Βασιλάκης, Κουκάκης, Γιαννακάκης

Έπαιξαν και οι: Κοσμαδάκης, Κτιστάκης, Μελαδάκης, Στεφανάκης, Γαρεφαλάκης, Χριστοφής, Τζίμης, Βασάλος

Related posts

Πήρε το τρίποντο με 3-0 επί του Ζευγολατιού και περιμένει η Προοδευτική!

Abola Team 2

Παρελθόν ο Κούσης από τον ΠΑΣ Κόρινθος

Kώστας Παλαιολόγος

«Χαλί» το γήπεδο του Ηροδότου

Abola Team 2