free page hit counter
18 C
Αθήνα
19 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Φιλική «τριάρα» για τον Αστέρα Ιτέας!

Δεύτερη φιλική αναμέτρηση για τον Αστέρα Ιτέας σήμερα το απόγευμα στο Δημ.Γήπεδο Δεσφίνας με την ομάδα της Ιτέας να επικρατεί ενός αξιόμαχου συνόλου, αυτό της Ένωσης, με τελικό αποτέλεσμα 3-0.

Το σκόρ άνοιξε στο 30′ ο Αντωνίου που μετά απο ατομική προσπάθεια πλάσαρε όμορφα τον αντίπαλο τερματοφύλακα κάνοντας το 1-0 που ήταν και το αποτέλεσμα του ά ημιχρόνου.Ένα ά ημίχρονο στο οποίο παρότι  ο Αστέρας είχε τον έλεγχο του παιχνιδιού δεν παρουσίασε το καλό του προφιλ (σε σχεση με το πρόσωπο που έδειξε στο ά ημιχρονο του 1ο φιλικού την περασμενη εβδομαδα) .

Στο β μέρος ο Αστέρας παρουσιάσθηκε πιο δυνατος και παίζοντας όμορφο ποδόσφαιρο πέτυχε δύο ακόμη τέρματα με τον Πανάκη στο 60′ να γράφει το 2-0 με όμορφη κεφαλιά και τον Αλεξίου στο 65′ να γράφει το 3-0 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα.

Μία νίκη όμως που επισκιάσθηκε απο τον τραυματισμό του ποδοσφαιριστή του Αστέρα Ιτέας Κουτσούμπα στις αρχές του δευτέρου μέρους,ο οποιος θα υποβληθεί στις ανάλογες ιατρικές εξετασεις το πρωί της Δευτέρας προκειμένου να διαπιστωθεί το μέγεθος του τραυματισμού του.

Ο Κ. ΛΙΒΑΣ ξεκίνησε με τους : Μάλτζαρη,Λαζάρου,Dvali,Κοντογιώργο,Πανάκη,Bogdani,Χαραλαμπίδη,Τοπούζι Α.,Χαρδαλούπα,Αντωνίου,Δαμιανό.

Ενώ στο β μέρος αγωνίσθηκαν και οι Ζωμένος,Κουτσούμπας,Τοπούζι Μ.,Αντωνόπουλος,Καρδαράς,Αλεξίου,Βάσος,Goura,Ftoni.

Related posts

Α.Ε. Μυκόνου: Συνεχίζουν τις ατομικές οι μικροί, εν αναμονή ο σύλλογος

Γιώργος Ανανίδας

Δύσκολες ώρες για τον πρόεδρο του Χαραυγιακού!

Abola Team 2

Προπονήσεις με το Αιγάλεω για Πετρόπουλο!

Abola Team 2