free page hit counter
23.7 C
Αθήνα
29 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Ισοπαλία μεταξύ Ερμή Ζωνιανών και ΑΕΜ, αγωνία για Κόλλια

Ο πορτιέρε του Ερμή Ζωνιανών αποχώρησε τραυματίας από τον αγωνιστικό χώρο, χτυπώντας στο γόνατο.

Ερμής Ζωνιανών και ΑΕ Μυλοποτάμου στο πρώτο δυνατό φετινό τους τεστ, έδειξαν αρκετά καλά στοιχεία, αν και βρισκόμαστε ένα μήνα από την έναρξη του πρωταθλήματος, και αναδείχθηκαν ισόπαλοι με 1-1.

 

Η εικόνα τους ήταν καλύτερη στο α’ ημίχρονο, ενώ σαφέστατα η απόδοση τους έπεσε στην επανάληψη, με την κούραση να επιδρά σημαντικά στις προσπάθειες των 22 ποδοσφαιριστών.

 

Μεγάλος άτυχος ο Γιώργος Κόλλιας, με τον πορτιέρε του Ερμή Ζωνιανών να αποχωρεί στο 32’ τραυματίας από τον αγωνιστικό χώρο, χτυπώντας στο γόνατο σε μια ανύποπτη φάση, όπου πάτησε και έπεσε άτσαλα στο χορτάρι. Η διάγνωση για την σοβαρότητα του τραυματισμού του θα γίνει με την βοήθεια της μαγνητικής τομογραφίας στην οποία θα υποβληθεί τις αμέσως επόμενες ημέρες.

 

Στα αγωνιστικά, η ΑΕ Μυλοποτάμου είχε την πρώτη καλή στιγμή στο 9’ με το μακρινό σουτ του Μηνά να μπλοκάρει ο Κόλλιας, ενώ στο επόμενο λεπτό ελάχιστα άουτ έφυγε το σουτ του Σκουτέλη.

 

Στο 20’ η ΑΕΜ άνοιξε το σκορ, όταν μετά από γλυκιά εκτέλεση φάουλ του Ζλατίνοφ, στο πρώτο δοκάρι πετάχτηκαν τρεις συμπαίκτες του, με τον Γεωργόπουλο να παίρνει τελικά την κεφαλιά, στέλνοντας την στα δίχτυα για το 0-1. Στο 25’ ελάχιστα άουτ έφυγε το καλό σουτ του Δελήμπαση έξω από την περιοχή. Στο 34’ ήρθε η ισοφάριση για τον Ερμή Ζωνιανών, με τον Τοπούζη να βγάζει την σέντρα και στο δεύτερο δοκάρι να πετάγεται ανενόχλητος ο Νοκάι και με πλασέ να πετυχαίνει το 1-1. Τελευταία καλή στιγμή του α’ ημιχρόνου η εκτέλεση φάουλ του Ζλατίνοφ που έφυγε ελάχιστα άουτ.

 

Στην επανάληψη, ο ρυθμός έπεσε με τον Ερμή Ζωνιανών να χάνει μεγάλη ευκαιρία στο 64’ με τον Ραπτάκη, ο οποίος ανενόχλητος έπιασε την κεφαλιά στέλνοντας την μπάλα παράλληλα από την εστία. Στο 84’ το διαγώνιο σουτ του Μυρθιανού μέσα από την περιοχή έφυγε ελάχιστα άουτ.

 

Επόμενο φιλικό για την ΑΕ Μυλοποτάμου την ερχόμενη Τετάρτη στο Μελιδόνι με τον Αστέρα Ρεθύμνου, ενώ για τον Ερμή Ζωνιανών το Σάββατο στο Ατσαλένιο με τον ΠΟΑ.

 

ΕΡΜΗΣ ΖΩΝΙΑΝΩΝ (Μανόλης Πατεμτζής): Κόλλιας (32’ λ.τ. Ανδρεαδάκης), Κορτσινίδης (77’ Παπουτσιδάκης), Ρουμπάκης (77’ Γεμιστός), Χατζηβασίλης (46’ Ανυφαντάκης), Ραπτάκης, Σταθόγλου, Γιακουμάκης, Χατζηδημητρίου (46’ Μανιαδής), Νοκάι (77’ Λαδιανός), Τοπούζης (77’ Δ. Κλίνης), Σκουτέλης (46’ Πασιαλής).

 

ΑΕ ΜΥΛΟΠΟΤΑΜΟΥ (Νίκος Κωτσοβός): Χρυσοστομίδης (70’ Κελαϊδής), Γεωργόπουλος (70’ Δροσάκης), Λένγκα (81’ Μεταξάκης), Μποτωνάκης, Σιόρε, Μυρθιανός, Δελήμπασης, Μπακάλης, Μηνάς, Ζλατίνοφ (77’ Κουγιουμουτζής), Κατσόλι (56’ Κριτσωτάκης).

 

Πηγή: rethymnosports.gr

Related posts

Οι διαιτητές στα ματς του Σαββατοκύριακου (24 και 25/2) στην Γ’ Εθνική

Abola Team 3

Κύπελλο ΕΠΣΑ: 5η Φάση

Abola Newsroom

Θύελλα σήκωσε την Κηφισιά!

Abola Team