free page hit counter
23.7 C
Αθήνα
29 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Τον Ντούμο απέκτησε ο Πανθηραϊκός

Σε ακόμη μια σημαντική μεταγραφή προχώρησε ο Πανθηραϊκός αφού ήρθε σε συμφωνία με τον Χρήστο Ντούμο.

Το νέο απόκτημα των νησιωτών διαθέτει την εμπειρία που χρειάζεται η κατηγορία και αναμένεται να προσφέρει λύσεις στους νησιώτες.

Ο Ντούμος αναμένεται να αγωνιστεί είτε στο ένα είτε στο άλλο άκρο της επίθεσης και προηγούμενος σταθμός της καριέρας του ήταν ο ΑΟ Χανιά και το πρωτάθλημα της Football League. Παράλληλα, το νέο απόκτημα των Κυκλαδίτων έχει αγωνιστεί στον Ρούβα στο τοπικό πρωτάθλημα της ΕΠΣ Ηρακλείου αλλά και στην Δ’ Εθνική με τη φανέλα της Κηφισιάς.

Αναλυτικά το κειμενο

Ο Πανθηραϊκός Α.Ο ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον μεσοεπιθετικό Χρήστο Ντούμο.

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας μας την περασμένη ποδοσφαιρική περίοδο αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα της Football League με τη φανέλα του Α.Ο Χανιά.

Καλωσορίζουμε το Χρήστο στην οικογένεια του Πανθηραϊκού και του ευχόμαστε καλή ποδοσφαιρική χρονιά με υγεία.

 

Ικανοποιητική ήταν η παρουσία του Πανθηραϊκού στο β’ φιλικό προετοιμασίας στη Νάουσα μένοντας στο 1-1 με την ομώνυμη ομάδα. Οι Κυκλαδίτες κυρίως στο α’ μέρος είχαν καλή παρουσία δημιουργώντας ευκαιρίες για γκολ όμως το μόνο που κατάφεραν ήταν να βρουν δίχτυα με τον Γιάννη Παναγιωτόπουλο στο 42′.

Από την άλλη, η ομάδα της Νάουσας ισοφάρισε στις καθυστερήσεις με τον Πανθηραϊκό ωστόσο να έχει καλή εικόνα στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα.

ΠΑΝΘΗΡΑΪΚΟΣ (Γιώργος Αρχοντάκης) Ζωντός, Γκίκας, Ρεπετσάς, Μπίρης, Κωλέτσης, Κεφαλάς, Φύτρος, Φαμπίνιο, Μάνας, Πολυκρέτης, Παναγιωτόπουλος. Στην επανάληψη έπαιξαν οι Καρακούτσης, Δρόσος, Μαντζιώτας, Μαούνης, Αγοραστός, Λούκας, Μενδρινός, Ντούμος.

Δεν έπαιξαν οι τραυματίες Καμπόσος, Περιάλης και ο Βαλιτσένι λόγω ίωσης.

Related posts

Το Αιγάλεω φιλικό 1-0 με Πανασπροπυργιακό

Abola Team 2

O Δημήτρης Αρναούτης ο νέος “τιμονιέρης” του ΠΑΟ Ρουφ

Abola Team

MVP X 3 στο Κερατσίνι με πρωταγωνιστές τους Γιώρα, Μπερνιδάκη, Παναγιωτόπουλο

Abola Team 3