free page hit counter
24.2 C
Αθήνα
24 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Χωρίς ρεπό ο Ιάλυσος

Με αμείωτη ένταση συνεχίζεται η προετοιμασία της ομάδας του ΓΑΣ Ιάλυσος, ενόψει της αγωνιστικής περιόδου 2017-2018 και της συμμετοχής του συλλόγου στο νέο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας.

Ο προπονητής Αλέξανδρος Αλεξιάδης και οι συνεργάτες του, δεν χαρίστηκαν στους ποδοσφαιριστές τους, καθώς το σαββατοκύριακο δεν τους έδωσαν ρεπό, προπονώντας τους και τις δύο ημέρες.
Το σαββατιάτικο πρόγραμμα διεξήχθη το πρωί στο «Οικονομίδειο» με τον νεαρό τεχνικό να δουλεύει σε μεγάλη ένταση, ρίχνοντας το βάρος σε ασκήσεις φυσικής κατάστασης, τακτικής, ταχύτητες και σε αγωνιστικά παιχνίδια με την μπάλα.
Και η σημερινή προπόνηση ήταν πρωινή στο «Οικονομίδειο», με ασκήσεις φυσικής κατάστασης, αγωνιστικά παιχνίδια με την μπάλα, ενώ ενδέχεται να διεξαχθεί και οικογενειακό διπλό μικρής διάρκειας.
Το ευχάριστο για τον Αλέξανδρο Αλεξιάδη είναι ότι δεν έχει προκύψει κάποιο πρόβλημα τραυματισμού σε ποδοσφαιριστή και όλοι συμμετέχουν κανονικά στις προπονήσεις, με τον νεαρό τεχνικό να παρουσιάζεται απόλυτα ικανοποιημένος από την διάθεση και την προσπάθεια που καταβάλλουν, ζητώντας τους ωστόσο, να μην χαλαρώσουν και να συνεχίζουν στους ίδιους ρυθμούς.
Τέλος, να αναφέρουμε ότι σήμερα Κυριακή 20 Αυγούστου στην πλατεία Ιαλυσού, ο σύλλογος διοργανώνει μουσική βραδιά με τον Γιάννη Κονιτόπουλο και τον Αντώνη Μαυρουδή.

Related posts

Εθνικός: Αποκτήθηκε ο κεντρικός μέσος, Παναγιώτης Αγγελόπουλος

Γιώργος Ανανίδας

Οι διαιτητές στα ματς του Σαββατοκύριακου (10 και 11/3) και στους οκτώ ομίλους της Γ’ Εθνικής

Abola Team 3

Μπαίνει στο Κύπελλο Ελλάδας η Γ’ Εθνική, σκέψεις για μείωση των ομίλων και τα ματς της εμβόλιμης αγωνιστικής!

Abola Team 2