free page hit counter
22.5 C
Αθήνα
18 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β' ΑΘΗΝΩΝ

Καλαϊτζίδης: «Οι παίκτες μου δείχνουν τρομερή συνέπεια»

Τον ενθουσιασμό του από την όρεξη που επιδεικνύουν οι ποδοσφαιριστές του στις προπονήσεις, εξέφρασε ο τεχνικός της Αλσούπολης Παναγιώτης Καλαϊτζίδης.

 

 

Με ιδιαίτερη όρεξη και με εμφανή τη διάθεση όλων των ποδοσφαιριστών για προσφορά, συνεχίζει η Αλσούπολη το πρόγραμμα των επίπονων και κοπιαστικών της προπονήσεων ενόψει της νέας απαιτητικής περιόδου. 

Οι πρώτες προπονήσεις της καινούριας σεζόν βρίσκει όλους τους ποδοσφαιριστές να επιδεικνύουν τρομερή δίψα για προσφορά, αλλά και διακρίσεις. Γεγονός, που προκαλεί την εύλογη ικανοποίηση του προπονητή Παναγιώτη Καλαϊτζίδη, ο οποίος με δηλώσεις που παραχώρησε στο «Αbola.gr», έσπευσε να δώσει το δικό του ξεκάθαρο στίγμα για το νέο εγχείρημα της ομάδας του: 

«Βρισκόμαστε στις πρώτες ημέρες των κοπιαστικών προπονήσεων και με ιδιαίτερη ικανοποίηση διαπιστώνω ότι όλοι οι ποδοσφαιριστές μου επιδεικνύουν ιδιαίτερη προσήλωση κι όρεξη. Παρατηρώ απίστευτη και τρομερή συνέπεια από μέρους των παικτών μου και πιστεύω ότι σιγά – σιγά μπαίνουμε σ’ ένα ρυθμό.

Φέτος διαθέτουμε ήδη 35 παίκτες στο ρόστερ, που μοχθούν για το καλύτερο και σίγουρα στα φιλικά παιχνίδια που θα δώσουμε, θα έχω την ευκαιρία να κάνω πολλές δοκιμές, αλλά και να τσεκάρω σ εποιό βαθμό αγωνισιτκής ετομότητα βρισκόμαστε. Γενικότερα πάντως, τα πρώτα δείγματα γραφής είναι ικανοποιητικά»..

 

 

 

 

Related posts

Συνεχίζει με Λαζάρου στον πάγκο ο Φοίνικας Περιστερίου!

Abola Team 3

Έβγαλε αντίδραση η Δάφνη Παλαιού Φαλήρου

abola10

ΕΠΣΑ: Το αγωνιστικό πρόγραμμα του Σαββάτου (25/11)

Abola Team