free page hit counter
11.8 C
Αθήνα
20 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΑΝΑ

Κάτσικας: «Ο χρόνος θα λειτουργήσει υπέρ μας!»

Το σύνθημα για σκληρή δουλειά ενόψει της κρίσιμης συνέχειας έδωσε ο προπονητής του Αστέρα Βάρης Μιχάλης Κάτσικας.

 

 

Αρκετά ενθαρρυντικά δείγματα γραφής άφησε ο Αστέρας Βάρης στο δεύτερο φιλικό προετοιμασίας του ενοψει της νέας πειρόδου κόντρα στο Παλαιό Φάληρο. 

Η ιδιαίτερα φιλόδοξη ομάδα της Ανατολικής Αττικής πραγματοποιώντας πολύ καλή εμφάνιση, κυρίως στο πρώτο μέρος, αναδείχθηκε ισόπαλη με 2-2 του νεοφώτιστου συγκροτήματος του Γιάννη Γαζή, με τον τεχνικό Μιχάλη Κάτσικα να προχωρά σε πολλές δοκιμές, αλλά και να εξάγει χρήσιμα συμπεράσματα για την πορεία της προετοιμασίας και την συνολική κατάσταση των ποδοσφαιριστών του. 

Ο έμπειρος προπονητής με δηλώσεις που παραχώρησε στο «Αbola.gr»  εξέφρασε την άποψη ότι ακόμη είναι πολύ νωρίς για βιαστικά συμπεράσματα: 

«Σε γενικές γραμμές είμαι ικανοποιημένος από τη διάθεση των ποδοσφαιριστών μου, ωστόσο θεωρώ ότι ακόμη είναι πολύ νωρίς ακόμη. Εκτιμώ ότι ακόμη χρειαζόμαστε πολλή δουλειά, ώστε να φτάσουμε στα αγωνιστικά επίπεδα, όπου επιθυμούμε, αφού διέγνωσα αδυναμίες σε καίριους τομείς, τους οποίους θα επιδιώξουμε να βελτιώσουμε μέσα από τις προπονήσεις μας. Η αίσθησή μου είναι ότι σιγά-σιγά θα αρχίσουμε να προσαρμόζουμε στον αγωνιστικό χώρο αυτά, που δουλεύουμε και ο χρόνος θα λειτουργήσει υπέρ μας». 

Από την φιλική αναμέτρηση με το Παλαιό Φάληρο απουσίασαν οι τραυματίες Γιώργος Τσακίρης, Θανάσης Νικολάκης και Δημήτρης Ρίκος, οι οποίοι συνεχίζουν το πρόγραμμα αποθεραπείας τους. 

Επόμενο φιλικό για τον Αστέρα Βάρης είναι προγραμματισμένο για τη προσεχή Τετάρτη 23 Αυγούστου  κόντρα στα Γλυκά Νερά.

 

 

 

 

Related posts

Μεγάλη νίκη με εντυπωσιακή… εκκίνηση ο Αχιλλέας Κάτω Αχαρνών!

Ρένος Γιαμπουράς

Παθιακάκης-ΠΑΟ Καλυβίων 3-1

Abola Team 3

Ο Οικονομόπουλος στον πάγκο της Μαρκό

Ρένος Γιαμπουράς