free page hit counter
12.8 C
Αθήνα
20 Απριλίου, 2024
Abola.gr
ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ

Μεγάλη επιτυχία στο τουρνουά παλαιμάχων της Δαμάστας

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το 1ο Τουρνουά Παλαιμάχων που διοργάνωσε η της Δαμάστας στο γήπεδο της.

Αρκετοί ήταν οι θεατές που παραβρέθηκαν και είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά τις μεγαλύτερες ομάδες του νησιού και να θαυμάσουν τους αστέρες του κρητικού ποδοσφαίρου που πήραν μέρος στο τουρνουά.

Στο γήπεδο της Δαμάστας, αγωνίστηκαν αναγνωρισμένοι ποδοσφαιριστές όπως οι Νιόπλιας, Μαρινάκης, Σκέντζος, Κορωνάκης, Πίτσος, Παπαγιαννάκης του ΟΦΗ, Λαμπράκης, Κεφαλογιάννης, Καλαιτζάκης, Αποστολάκης, Νταγκίνης, Τσουπάκης από τον Εργοτέλη και από τον Κρουσώνα ο αειθαλής Καλομοίρης που στο παρελθόν έχει φορέσει και την φανέλα της Δαμάστας.

Για την ιστορία, νικήτρια ομάδα του τουρνουά ήταν ο ΟΦΗ που κέρδισε τον Εργοτέλη στα πέναλτι 4-3(1-1 καν. αγών.). Τα αποτελέσματα των αγώνων ήταν: Δαμάστα-Εργοτέλης 1-3, ΟΦΗ-ΠΑΟ Κρουσώνα 4-1.

Η ωραία εκδήλωση έκλεισε με κέρασμα των ποδοσφαιριστών και των συνοδών τους στην μουσική εκδήλωση του Πολιτιστικού Συλλόγου του χωριού της Δαμάστας. Αρκετά τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης συγκεντρώθηκαν και θα παραδοθούν στο Παντοπωλείο του Δήμου ενώ με ανακοίνωση της η διοίκηση της Δαμάστας ευχαρίστησε όλους όσους συμμετείχαν, ανανεώνοντας το ραντεβού για του χρόνου.

Related posts

Πολύς κόσμος στην παρουσίαση του λευκώματος του Μίμη Δομάζου

Abola Team 3

Τη Μ. Παρασκευή (14/4) ο αγώνας φιλίας Παλαιμάχων Αχιλλέα-Ν. Φιλαδέλφειας

Abola Team 3

Σούπερ θέαμα στην Κέρκυρα οι Επίλεκτοι Φίλοι και οι Παλαίμαχοι του Αστέρα Κέρκυρας-Παιχνίδι και με τον ΤΕΝΕΑΤΗ ΑΘΗΝΩΝ (ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ)

Abola Team 3