free page hit counter
20.8 C
Αθήνα
19 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Παίκτης της Ρόδου ο Μκρτσιάν

Στην περαιτέρω ενίσχυση του έμψυχου δυναμικού της προχώρησε η ομάδα του Α.Σ. Ρόδος ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου και της συμμετοχής της στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας.

Τα «ελάφια» του Πάρη Ανδράλα απέκτησαν τον 29χρονο κεντρικό αμυντικό Ανδρέα Μκρτσιάν που την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε σε Πανθηραϊκό και Δόξα Δράμας.

Οι «πράσινοι» της πόλης μας γνωστοποίησαν την μετεγγραφή του έμπειρου στόπερ με την ακόλουθη ανακοίνωση:

«Ο Α.Σ. Ρόδος ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον ποδοσφαιριστή Ανδρέα Μκρτσιάν. Ο ύψους 1. 81 αμυντικός γεννήθηκε την 1η Απριλίου 1988 στην Αρμενία, έχοντας ως πρώτο σταθμό της καριέρας του τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης, τον οποίο υπηρέτησε για δύο χρόνια στο τότε πρωτάθλημα της Δ’ Εθνικής κατηγορίας. Ακολούθησε η ΠΑΕ Θράκης στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής και μία χρονιά στην Αρμενική Πιούνικν Ερεβάν, με την οποία κατέκτησε το εγχώριο πρωτάθλημα, συμμετέχοντας στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

Το 2009 ο Ανδρέας Μκρτσιάν επέστρεψε στην Ελλάδα για λογαριασμό της Κοζάνης, από την οποία και μεταπήδησε στη Νίκη Βόλου, για να την βοηθήσει να προβιβαστεί στη Β’ Εθνική κατηγορία. Το ίδιο επανέλαβε με την φανέλα της Λαμίας, την σεζόν 2013-2014. Μεσολάβησε μία γεμάτη χρονιά στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής με την Δόξα Δράμας, την οποία υπηρέτησε και στο περσινό πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Στο μεσοδιάστημα, ο νέος αμυντικός της Ρόδου υπηρέτησε κατά σειρά την Καβάλα, το Νέστο Χρυσούπολης και τον Πανθηραϊκό.

Η διοίκηση του Α.Σ. Ρόδος καλωσορίζει τον Ανδρέα Μκρτσιάν, με την ευχή να συνδέσει το όνομά του με την υλοποίηση των υψηλών στόχων της ομάδας στο νέο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας».

Πηγή:www.dimokratiki.gr

Related posts

Ανακοίνωσε Σαμιο η Κηφισια

Ρένος Γιαμπουράς

Έμεινε ο παικταράς Σαγανάς στον Αγ. Ιερόθεο

Abola Team 2

Στην Ηλιούπολη ο Πέτρος Λεβέντης

admin