free page hit counter
20.9 C
Αθήνα
24 Απριλίου, 2024
Abola.gr
A' ΑΘΗΝΩΝ

Τσιμπάκης: «Παρουσιάσαμε ενθαρρυντικά δείγματα»

Την απόλυτη ικανοποίησή του εξέφρασε ο προπονητής του Πανερυθραϊκού Αντώνης Τσιμπάκης από τη εν γένει εικόνα των παικτών του στο νικηφόρο φιλικό με την ΑΕ Χαλανδρίου. 

 

 

 

Ένα μέρος των σπουδαίων του δυνατοτήτων παρουσίας ο Πανερυθραϊκός στο δεύτερο φετινό του φιλικό προετοιμασίας απέναντι στην ΑΕ Χαλανδρίου. 

Η ιδιαίτερα φιλόδοξη ομάδα της Ερυθραίας  επικράτησε με 1-0, χάρη σε τέρμα του Γιάννη Μπρίλη, ωστόσο, το αποτέλεσμα αυτό καθε αυτό, ουδόλλως απασχόλησε τον τεχνικό Αντώνη Τσιμπάκη, ο οποίος είχε την ευκαιρία να διαγνώσει τον βαθμό αγωνιστικής ετοιμότητας των ποδοσφαιριστών του. 

Ο έμπειρος προπονητής, ο οποίος βρίσκεται για έβδομη συνεχόμενη σεζόν στην άκρη του πάγκου του Πανερυθραϊκού, με δηλώσεις που παραχώρησε στο «Αbola.gr»,  έδωσε το στίγμα του για την συνέχεια, εκφράζοντας παράλληλα την ικανοποίησή του από την συνολική εικόνα των παικτών του: 

«Είχα την ευκαιρία σ΄ ένα δύσκολο τεστ να δοκιμάσω δύο διαφορετικές ενδεκάδες,όπως επίσης και να τεστάρω σχηματισμούς, αλλά και να διαγνώσω τον βαθμό ετοιμότητας των περισσότερων ποδοσφαιριστών μου. Σε γενικές γραμμές και για δεύτερο φετινό φιλικό, εκτιμώ ότι παρουσιάσαμε πολλά ενθαρρυντικά δείγματα γραφής και να παρουσιάσουμε όμορφο θέαμα». 

Επόμενο προγραμματισμένο φιλικό για τον Πανερυθραϊκό, είναι αυτό του ερχόμενου Σαββάτου 26 Αυγούστου εκτός έδρας με αντίπαλο τον Απόλλωνα Χαλανδρίου.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Related posts

Φιλικό 3-1 το Παλαιό Φάληρο με τον ΑΟ Υπάτου

Abola Team 2

Άτυχος ο Χολαργός 1-1 με τον ΑΟ Περιστερίου

Abola Team 3

Αίσθηση με τον Αλέξανδρο Καζάκο η Διάνα Ηλιούπολης

admin