free page hit counter
13.7 C
Αθήνα
20 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β' ΑΘΗΝΩΝ

«Επένδυση» η Κοψαχείλα με Λαμπρόπουλο και Ζαμπάτη

Στην ένταξη των δύο 18χρονων αμυντικών από τους Τράχωνες προχώρησε η Κοψαχείλα.

 

 

 

Την μεταγραφική της αντεπίθεση σε όλα τα μέτωπα συνεχίζει ακάθεκτη η Κοψαχείλα.  

Οι ιθύνοντες του ιδιαίτερα φιλόδοξου συλλόγου μετά από συντονισμένες ενέργειες προχώρησαν  στην απόκτηση δύο αρκετά ταλαντούχων ποδοσφαιρστών με τη μορφή δανεισμού από τους γειτονικούς Τράχωνες, τους οποίους συνοδεύουν εξαιρετικές συστάσεις αναφορικά με την αξία τους.

 Ο λόγος για τους Παναγιώτη Λαμπρόπουλο και Γιώργο Ζαμπάτη, οι οποίοι την ερχόμενη σεζόν θα προπονούνται υπό τις οδηγίες του Αντώνη Κουφογιαννάκη κι αναμένεται να προσδώσουν ποιότητα και νιάτα στην νέα τους ομάδας. 

Αμφότεροι είναι 18 ετών, με τον Λαμπρόπουλο να καλύπτει το δεξί άκρο της οπισθοφυλακής, ενώ σ εό,τι αφορά τον Ζαμπάτη, διακρίνεται στη νευραλγική θέση του κεντρικού αμυντικού.

Με την διοίκηση της Κοψαχείλας να εκφράζει τις θερμές της ευχαριστές προς τους ιθύνοντες των Τραχώνων για την αγαστή τους συνεργασία. 

 

Σειρά δυνατών φιλικών

 

Με τρία γερά τεστ θα ξεκινήσει η Κοψαχείλα τον χορό των αγώνων προετοιμασίας της ενόψει της νές σεζόν. Αρχικά την προσεχή Κυριακή 27 Αυγούστου, το συγκρότημα του Αντώνη Κουφογιαννάκη θα πραγματοποιήσει τα αποκαλυπτήριά του κόντρα στα Ταταύλα. Στη συνέχεια τη σκυτάλη θα πάρει το τεστ με την Αρμενική στις 30 Αυγούστου, για να ακολουθήσει το φιλικό με τους Τράχωνες στις 3 Σεπτεμβρίου.

 

 

 

 

 

Related posts

Η Α.Ε Ελευθερούπολης χτίζει το μέλλον, με Αντέλ Ντάρβις

Ρένος Γιαμπουράς

Σκούρας (Λαύρα Αργ/λης): “Κρατάμε τη νίκη”

abola10

ΕΠΣΑ: Τι έγινε σήμερα (11/11) στην Αθήνα

Abola Team