free page hit counter
15.4 C
Αθήνα
19 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Ήρθε ο Μολδαβός, δοκιμάζει Μαργαρίτη και συνεχίζει ο Διαγόρας

Κι άλλες μεταγραφικές εξελίξεις στον Διαγόρα.

Όπως είχε αποκαλύψει η «δσπορ», στις αρχές της εβδομάδας που διανύουμε αναμενόταν στο νησί μας ένα αλλοδαπός ποδοσφαιριστής για λογαριασμό της ομάδας του Διαγόρα, με τον οποίο ο «γηραιός» έχει έρθει σε προφορική συμφωνία.
Ο ρεπορτάζ της «δσπορ» επιβεβαιώθηκε πλήρως, αφού ο ποδοσφαιριστής βρίσκεται ήδη στο νησί μας και συμμετείχε και στις χθεσινές προπονήσεις του συλλόγου.
Νέες πληροφορίες αναφέρουν, ότι πρόκειται για 22χρονο αθλητή από την Μολδαβία , διεθνή με την Εθνική Ομάδα Νέων της χώρας του, ο οποίος αγωνίζεται στο κέντρο της άμυνας, αλλά και αμυντικός μέσος, με τις συστάσεις που τον συνοδεύουν να κάνουν λόγω για ταλαντούχο και εξελίξιμο αθλητή.
Πλέον η μετεγγραφή του βρίσκεται στην τελική της ευθεία και υπολογίζεται μέχρι το τέλος της εβδομάδας να διευθετηθούν οι τελευταίες λεπτομέρειες που έχουν απομείνει, προκειμένου να ανακοινωθεί και επίσημα η μετεγγραφή του, με τον ποδοσφαιριστή να αναμένεται να πάρει χρόνο συμμετοχής και στο φιλικό παιχνίδι της Τετάρτης με αντίπαλο τον Α.Σ. Ρόδος.
Από εκεί και πέρα, ο «γηραιός» εξετάζει την περίπτωση του Αλέξανδρου Μαργαρίτη για την περαιτέρω ενίσχυση του έμψυχου δυναμικού του ενόψει του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας.
Ο Δωδεκανήσιος ποδοσφαιριστής συμμετείχε στο σαββατιάτικο φιλικό παιχνίδι με αντίπαλο την ΑΕΡΑ, ικανοποιώντας με την παρουσία του τον Ανδρέα Σταύρου. Ωστόσο, θα δοκιμαστεί το επόμενο χρονικό διάστημα, προκειμένου ο έμπειρος τεχνικός να αποκτήσει πλήρη εικόνα για τις ικανότητες του, πριν κάνει την εισήγηση του.
Να σημειώσουμε ότι ο Αλέξανδρος Μαργαρίτης ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του σταδιοδρομία από την Α.Ε. Κω, συνέχισε στην ομάδα U20 του Ολυμπιακού, ακολούθησε η μετεγγραφή του στον Παναιτωλικό, από τον οποίο και έμεινε ελεύθερος για να αγωνιστεί στον Εθνικό Πειραιώς.
Πάντως, πρόθεση της διοίκησης του Διαγόρα είναι να ενισχυθεί και άλλο το ρόστερ, προκειμένου ο Ανδρέας Σταύρου να έχει τις απαραίτητες λύσεις στην διάθεσή του.
Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι άνθρωποι του «γηραιού» έχουν ξεχωρίσει δύο περιπτώσεις ποδοσφαιριστών, με τις διαπραγματεύσεις να βρίσκονται εξέλιξη και μέσα στα επόμενα 24ωρα να αναμένονται τα νεότερα.

Related posts

Προβατίδης και επίσημα στον Διαγόρα

Abola Team 2

Δώρο του προέδρου η μεταγραφή του Ζώνα στον Ασπρόπυργο

Abola Team 2

Ανακοινώνεται μέχρι την Πέμπτη ο προπονητής στον Διαγόρα

Abola Team 2