free page hit counter
21 C
Αθήνα
16 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Καλό τεστ για την Παλαιόχωρα

Aπέναντι στην Κ20 του Πλατανιά, που ήταν το πρώτο φιλικό προετοιμασίας ύστερα από τρεις εβδομάδες προπονήσεων.

Καλό τεστ αποτέλεσε για την Παλαιόχωρα αυτό απέναντι στην Κ20 του Πλατανιά, που ήταν το πρώτο φιλικό προετοιμασίας ύστερα από τρεις εβδομάδες προπονήσεων.

Η ομάδα του Δημήτρη Μαγκαφίνη, στην αναμέτρηση που έγινε στην Κάντανο, επικράτησε με 3-2 των «ερυθρολεύκων», που από την πλευρά τους στάθηκαν πολύ καλά.

Οι Δ. Μανουσάκης, Δρακάκης και ο Κερμενίδης με πέναλτι πέτυχαν τα γκολ της ομάδας που θα εκπροσωπήσει τα Χανιά στη Γ’ Εθνική. Δύο δοκάρια, ένα σε κάθε ημίχρονο είχε ο Καζαντίδης.

Από την άλλη, για την Κ20 του Πλατανιά που ετοιμάζεται για τη δική της πρεμιέρα στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ, και τα 2 γκολ σημείωσε ο Ποζατζίδης, το πρώτο μετά από τετ-α-τετ και το άλλο με κεφαλιά.

Παλαιόχωρα: Πονηρός (46’ Γύπαρης), Καζαντζίδης (75’ Μπούχλης), Σαμαράς (46’ Μάστορας), Κουμπαρούλης (46’ Φυντικάκης), Θεοδωράκης (46’ Ζουμπούλης), Μαζιώτης (46’ Κορνελάτος), Αντ. Μανουσάκης (46’ Τζαγκαράκης), Κερμενίδης (80’ Καρανάκης), Δ. Μανουσάκης (70’ Παπαδοκωνσταντάκης), Ζαϊμίδης (46’ Κουλούρης), Δρακάκης (46’ Αθανασόπουλος).

Πλατανιάς Κ20: Κουράκης, Λάμτσε, Κατσαρός, Βασιλάκης, Μαρκουλάκης, Σμυρλάκης, Βουρτσάνης, Γ. Αμαραντίδης, Ποζατζίδης, Αντ. Αμαραντίδης, Λέκα.

Έπαιξαν και οι Αναστασόπουλος, Ψαράκης, Λαμπάκης.

Πηγή: athlitiko.gr

Related posts

Τα φιλικά που “έκλεισε” η Θύελλα Ραφήνας

Ρένος Γιαμπουράς

Γ’ Εθνική: Τα αποτελέσματα στους επτά ομίλους

Abola Team

Η απάντηση Φωστήρα στην Παλαιόχωρα

Abola Team 2