free page hit counter
21.4 C
Αθήνα
25 Απριλίου, 2024
Abola.gr
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τα βρήκε και έρχεται ο Ινσούα στον Παναθηναϊκό

Στην Ελλάδα για λογαριασμό του Παναθηναϊκού αναμένεται να βρίσκεται τις επόμενες ώρες (20:40 από Βενετία) ο Εμάνουελ Ινσούα, ο οποίος τα βρήκε με την Ουντινέζε και ειδοποίησε πως μπαίνει στο αεροπλάνο για Αθήνα!

H μοναδική εκκρεμότητα που υπήρχε για την ολοκλήρωση της μεταγραφής, είχε να κάνει με τα χρήματα που όφειλε η Ουντινέζε στον Ινσούα κατά τη διάρκεια της παρουσίας του στην ιταλική ομάδα.

Οι δύο πλευρές βρίσκονταν σε διαπραγματεύσεις τις τελευταίες ώρες και αφού βρέθηκε η χρυσή τομή άνοιξε ο δρόμος για τη μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό. Ο αριστεροπόδαρος μπακ ενημέρωσε τους ανθρώπους του «τριφυλλιού» ότι όλα είναι ok και πως είναι έτοιμος να πάρει το αεροπλάνο για την Ελλάδα προκειμένου να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του. Η πτήση της άφιξής του στην Αθήνα είναι προγραματισμένη για τις 20:40 μέσω Βενετίας.

 

Πρόκειται για την ένατη καλοκαιρινή προσθήκη των πράσινων με την οποία και ολοκληρώνονται οι μεταγραφές. Ο Παναθηναϊκός θα προχωρήσει σε επιπλέον μεταγραφικές κινήσεις μόνο στο ενδεχόμενο πώλησης κάποιου ποδοσφαιριστή από το ρόστερ (Ζέκα ή άλλος). Σε αυτή την περίπτωση δεν αποκλείεται να γίνουν 1 εώς 3 ακόμα μεταγραφές.

 

Related posts

Ο Κ. Σακελλάρης νέος πρόεδρος στην ΕΠΣ Φθιώτιδας

Abola Team 2

Επίσημο: Ο Ζλάταν στη Μίλαν – Η μεγάλη επιστροφή

Abola Newsroom

Σπανός: «Υπήρξε αλλοίωση αποτελέσματος από έναν διαιτητή που έχει εμπειρία»

Abola Newsroom