free page hit counter
20.8 C
Αθήνα
25 Απριλίου, 2024
Abola.gr
A' ΑΘΗΝΩΝ

Δυνατό φιλικό το Ρουφ σήμερα 23/8 στις 5.30 το απόγευμα με ΑΟ Περιστερίου-Σε κυκλοφορία τα διαρκείας-Ευχαριστίες στον χορηγό Βασ. Πολύμερο

Ένα ακόμα πολύ δυνατό τεστ θα δώσει σήμερα στις 5.30 το απόγευμα ο ΠΑΟ Ρουφ. 

Συγκεκριμένα σε ένα πολύ καλό φιλικό που και αυτό θα συγκεντρώσει πολύ κόσμο το Ρουφ θα φιλοξενήσει τον ΑΟ Περιστερίου.

Ο τεχνικός του Ρουφ Γιάννης Σιλεβίστας θα έχει την δυνατότητα να βγάλει περισσότερα συμπεράσματα από τους παίκτες που θα χρησιμοποιήσει.

Στο μεταξύ έχει ξεκινήσει η διάθεση των διαρκείας του Ρουφ που από την πρώτη στιγμή παρουσιάζουν μεγάλη ζήτηση και φέτος αναμένεται να γίνουν ανάρπαστα.

Στο μεταξύ το Δ.Σ. του ΠΑΟ Ρουφ και ιδιαίτερα ο πρόεδρος του συλλόγου Θοδωρής Κουνάδης αισθάνεται την υποχρέωση και την ανάγκη να εκφράσει και δημόσια τις ευχαριστίες του προς την εταιρεία POLYMEROS TRANS και ιδιαίτερα όπως επισημαίνεται στον παντοτινό φίλο του σωματείου μας κ. ΠΟΛΥΜΕΡΟ ΒΑΣΙΛΗ για την ευγενή και γενναιόδωρη χορηγία του προς τον σύλλογό μας. Στην ανακοίνωση επισημαίνονται ακόμα τα εξής: Η ανωτέρω χορηγία ενισχύει ηθικά την αθλητική μας προσπάθεια και αποδεικνύει έμπρακτα ότι ο φίλος μας χορηγός ΠΟΛΥΜΕΡΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ εκτός από την επαγγελματική καταξίωση διαθέτει και αγαθοεργία, αθλητικό πνεύμα, και αθλητικό ενδιαφέρον. Πλέον η ιστορική μας ομάδα θα έχει φέτος επίσημο χορηγό στις κάρτες διαρκείας την εταιρεία μεταφορών POLYMEROS TRANS για να οδηγήσουμε μαζί την ομάδα μας σε επιτυχίες.

Ολόκληρη η ανακοίνωση:

Related posts

Τα Πετράλωνα 3-0 τον Αγ. Θωμά

Abola Team 3

Συνεχίζει ο Γιώργος Τσαμόπουλος στον Χολαργό

Abola Team 2

“Βόμβα” με Μπερτσιά στον Θρίαμβο Χαϊδαρίου!

Ρένος Γιαμπουράς