free page hit counter
18.8 C
Αθήνα
19 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β' ΑΘΗΝΩΝ

Φιλίππου: «Οι παίκτες μου δείχνουν τρομερή διάθεση!»

Στην όρεξη και την δίψα για διάκριση των ποδοσφαιριστών του στέκεται ο προπονητής της Κηπούπολης Δημήτρης Φιλίππου.

 

Με τις καλύτερες δυνατές προοπτικές συνεχίζει η Κηπούπολη τη προετοιμασία της ενόψει της νέας απαιτητικής σεζόν, που θα βρει το σωματείο των δυτικών προαστίων στα γήπεδα της Β’ ΕΠΣΑ. Κι αυτό, έπειτα από επίτευγμα της περυσινής ανόδου, που συνδυάστηκε με το …απόλυτο νικών κατάκτηση του πρωταθλήματος του δευτέρου ομίλου της Γ’ Κατηγορίας. 

Όλοι οι ποδοσφαιριστές δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό στις προπονήσεις, επιδεικνύοντας ιδιαίτερο ζήλο. Γεγονός το οποίο έχει προκαλέσει την εύλογη ικανοποίηση του τεχνικού Δημήτρη Φιλίππου, που διαπιστώνει ότι γίνεται εξαιρετική δουλειά σε αυτό το πού σημαντικό χρονικό διάστημα. Κάτι, το οποίο εξωτερίκευσε με δηλώσεις του στο «Αbola.gr»: 

«Όλοι οι παίκτες μου δείχνουν τρομερή διάθεση στις προπονήσεις, αλλά και δίψα για διάκριση. Στοιχεία πολύ σημαντικά, ώστε να δουλέψουμε χωρίς προβλήματα σε αυτό το επίπονο στάδιο της προετοιμασίας και παράλληλα να θέσουμε τις βάσεις για τη δημιουργία ενός ανταγωνιστικού συνόλου. Η αίσθησή μου είναι ότι με την πάροδο του χρόνου θα γινόμαστε ολοένα και καλύτεροι, αποκτώντας την απαιτούμενη ομοιογένεια». 

Στο μεταγραφικό «κομμάτι» οι προσπάθειες έχουν επικεντρωθεί στην ανεύρεση ενός νεαρού τερματοφύλακα, ο οποίος θα αποτελέσει μία ακόμη εναλλακτική επιλογή στην νευραλγική θέση κάτω από τα δοκάρια. 

Παράλληλα, το πρώτο φιλικό για την νέα σεζόν είναι προγραμματισμένο για το προσεχές Σάββατο 26 Αυγούστου κόντρα στον Αίαντα Ταύρου.

 

Related posts

ΑΟ Τερψιθέας – Άγιος Δημήτριος FC (φιλικό)

Ρένος Γιαμπουράς

ΕΠΣΑ: Τα σημερινά αποτελέσματα (12/11/22)

Abola Newsroom

Έτοιμα τα εισιτήρια διαρκείας της Α.Ε ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΠΟΛΗΣ !!!!

Ρένος Γιαμπουράς