free page hit counter
18.6 C
Αθήνα
28 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Η Τριγλία Ραφήνας με Βατίστα 1-0 την Κ20 του Πανιωνίου

Παίζοντας κατά διαστήματα καλό ποδόσφαιρο η Τριγλία κέρδισε 1-0 στο σημερινό φιλικό παιχνίδι την Κ20 του Πανιωνίου. Το γκολ των νικητών σημείωσε ο Δημ. Βατίστας στο 77ο λεπτό.

Ο προπονητής των γηπεδούχων Μάρκος Δήμος χρησιμοποίησε και σε αυτό το ματς πολλούς παίκτες, θέλοντας να τεστάρει όλους τους παίκτες που είχε στη διάθεσή του.

Παρότι ξεκίνησαν οι «βασικοί» ή για να είμαστε πιο δίκαιοι αυτοί που θεωρούνται επικρατέστεροι για τη βασική ενδεκάδα, πιο κινητικοί ήταν όσοι έπαιξαν στο δεύτερο ημίχρονο. Διάστημα στο οποίο αγωνίστηκαν κυρίως νεαροί παίκτες που προέρχονται από την εφηβική ομάδα.

Από την άλλη η ομάδα του Πανιώνιου αγωνίστηκε και αυτή με πολλές αλλαγές στην επανάληψη, παρ΄όλα αυτά έδειξαν οι ποδοσφαιριστές του ήταν δίκαια είναι ομάδα πολύ ταλέντο.

Ο προπονητής των κυανέρυθρων Δημ. Κοροπούλης χρησιμοποίησε και αυτός πολλούς παίκτες και μια τελείως διαφορετική ενδεκάδα στο β΄45λεπτο.

Στο 30΄ έγινε η πρώτη φάση με τον νεοαποκτηθέντα Βουτσιώτη να πραγματοποιεί σουτ-κεραυνό από μακριά αλλά να αποκρούει με υπέροχη επέμβαση ο γκολκίπερ της αντίπαλης ομάδας.

Στο 35΄ο Ντάφλας απείλησε με ατομική προσπάθεια που όμως δεν είχε θετική κατάληξη για την ομάδα του.

Στην επανάληψη πριν μπει το γκολ της νίκης, ο Κότσι είχε μια καλή ευκαιρία στο 66΄ και μετά από δύο λεπτά ένας υπέροχος συνδυασμός Ζαφειρόπουλου-Μαντζαβελάκη-Παπαδιονυσίου, το σουτ του τελευταίου κατέληξε άουτ.

Στο 77΄ο Δ. Βατίστας από πολύ κοντά μετά από εκτέλεση φάουλ του Αρβανιτίδη, έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα κι έκανε το 1-0 που έμελλε να ήταν και το τελικό σκορ.

Ο Πανιώνιος απείλησε όμως δεν μπόρεσε να παραβιάσει την εστία του Πορή και του Καλαματιανού που έπαιξαν στο β΄ημίχρονο.

Τριγλία: Ιωσήπου, Καμβύσης, Τσακίρης, Νικολακόπουλος, Πολυχρονάκης, Καραγιάννης, Τσάγγαρης, Ντάφλας, Κατσαβριάς, Βουτσιώτης, Αμπντουραχμάνι (αποχώρησε στο 20΄με τράβηγμα στο αριστερό πόδι).

Έπαιξαν και οι: Πορής, Καλαματιανός, Κότσι, Λημνιός, Μακρής, Χ. Βατίστας, Δ. Βατίστας, Μαντζαβελάκης, Ζαφειρόπουλος, Αρβανιτίδης, Νησιωτάκης, Παπαδόπουλος, Παπαδιονυσίου, Μάρκος, Σολδάτος, Μωραϊτης.

Πανιώνιος Κ20: Καλαμάρας, Τριάντης, Αγγελής, Μίκο, Νομικός, Αντζελί, Ζώτος, Τσακιργιάννης, Καρούντζος, Γρηγορόπουλος, Μαχαίρας.

Έπαιξαν και οι: Νίκας, Φλαμπούρης, Φιλων, Καλαμάρης, Τσιντώνης, Σαλταρης, Μιτζάλι, Δαυίδης, Τσιλίκης

Related posts

Κατερίνη το μπαράζ ανόδου ανάμεσα σε ΑΕ Καραϊσκάκης και Δόξα Δράμας!

Abola Team 2

Τη Δευτέρα η «πρώτη» για Οπούντιο Μαρτίνου

Abola Team 2

Μεϊμαρόγλου: Το μέγεθος του συλλόγου έπαιξε σημαντικό ρόλο

Ρένος Γιαμπουράς