free page hit counter
11.8 C
Αθήνα
20 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΑΘΗΝΩΝ

Μαυρίκος: «Να θέσουμε τις υγιείς βάσεις!»

Στο εγχείρημα της νέας περιόδου αναφέρθηκε ο προπονητής του Δάσους Χαϊδαρίου Δημήτρης Μαυρίκος.

 

 

  

Ως ένα πολύ μεγάλο προσωπικό στοίχημα αντιμετωπίζει ο Δημήτρης Μαυρίκος την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας του Δάσους Χαϊδαρίου! 

Ο έμπειρος τεχνικός, με τις πλούσιες παραστάσεις στην καριέρα του, καλείται να εμφυσήσει στη νέα του ομάδα την νοοτροπία τγου νικητή, φιλοδοξώντας να θέσει τις στέρεες και υγιείς βάσεις, που θα επιτρέψουν στο ιστορικό σωματείο των δυτικών προαστίων να αποκτήσει πρωταγωνιστικές βλέψεις 

Ο Δημήτρης Μαυρίκος με δηλώσεις που παραχώρησε στο «Αbola.gr», έδωσε το στίγμα για την νέα πρόκληση της καριέρας του, προδιαθέτοντας για μία πορεία κατά πολύ ανώερη των προηγούμενων ετών: 

«Ξεκινήσαμε την προετοιμασία μας για την ερχόμενη σεζόν, με πολλή όρεξη, διάθεση και με την φιλοδοξία να κχτίσουμε κάτι κατινούριο, που θα δομηθεί κάτω από στέρεες βάσεις. Ενισχυθήκαμεμε ποιοτικούς ποδοσφαιριστές και η προτεραιότητά μας είναι οι νέοι παίκτες που αποκτήθηκαν, μαζί με αυτούς που αποτέλεσαν τον βασικό κορμό της περυσινής περιόδου, να δημιουργήσουμε ένα ισχυρό και ανταγωνιστικό σύνολο, ικανό να αποκτήσει υψηλέ βλέψεις. Αυτό, που προέχει, είναι να ξεφύγουμε από την … μιζέρια των προηγούμενων ετών ακι το Δάσςο Χαϊδαρίου να χτίσει τα θεμέλια για τη δημιουργία μίας ομάδας, που θα διαδραματίσει ρόλο στο πρωτάθλημα. Δουλεύουμε πολύ σκληρά αυτές τις πρώτες ημέρες της προετοιμασίας και εκτιμώ ότι είναι στο χέρι μας να πετύχουμε τους στόχους που έχουμε θέσει για την νέα χρονιά. 

Στο μεταγραφικό «κομμάτι», οι ιθύνοντες των «πρασινοκιτρίνων» είναι σε διαρκείς επαφές για την απόκτηση ενός αριστερού μπακ κι ενός κεντρικού δημιουργικού μέσου. Οι επαφες με τους εν λόγω παίκτες είναι σε προχωρημένο στάδιο κι επίκεινται σημαντικές εξελίξεις και ως προς αυτό το ζήτημα.

 

Σειρά δυνατών φιλικών 

Πολλά και ιδιαίτερα γερά τεστ προβλέπεται να δώσει το Δάσος Χαϊδαρίου στο πλαίσιο της προετοιμασίας του για τη νέα σεζόν.

Οι «πρασινοκίτρινοι» στο πέρασμα των δύο επόμενων εβδομάδων θα κληθούν να δώσουν έξι δυνατά εκτός έδρας ματς. 

Αρχικά στις 26/8 κόντρα στον Γαλαξία, για να ακολουθήσουν τα φιλικά με Πλάτωνα (28/8), ΑΕ Περιστερίου (29/8), Κορωνίδα (30/8), ΑΕ Νίκαια (2/9) και Κηπούπολη (6/9).

 

 

 

  

Related posts

Τον γκολκίπερ Χρήστο Νικολάου πήρε ο Νεοπεντελικός

Abola Team 3

Αστέρας Χαϊδαρίου-ΠΑΣ Αθηνών 1966 3-0

Abola Team 3

Έβαλε Μπέρμπερη στη «μηχανή» του ο Αστέρας Χαϊδαρίου

Kώστας Παλαιολόγος